Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Seurapiiri 7.0%, Brew-Pub Gallows Bird, Finland
2 notes
Seurapiiri
7.0% Saison / Farmhouse Ale
Panimo: Pitäisikö meidän tehdä Saisonia? Baari: Enpä tiedä. Se myy aina, mutta aika hitaasti. Panimo: Täydellistä! Saadaan Gallowsin hanaan kestosuosikki, joka ei lopu ihan heti kesken. Teimme jokseenkin modernin tulkinnan Saisonista. Mausteisteisuutta ja pippurisuutta hiivasta. Hedelmäisiä ja ruohoisia sävyjä Nelson Sauvin ja Saaz humalista. Mukana myös rouhittuja korianterin siemeniä sekä musta- ja mulugetapipppuria. Sekalainen kokoelma maltaita. Virallisen tyylikuvauksen mukaan olut voi olla myös utuinen. Sitähän pintaliitoseurapiirit tunnetusti ovat.
IBU : 35
Houblon : Nelson Sauvin, Saaz

Avis

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ The Gallows Bird
1 month ago
Seurapiiri, Finland
3.5
Ainoan ainoasta panimosta putkahtanut Saisonia, eli Gallows Birdin Seurapiiri, humalina Nelson Sauvin ja Saaz. Sumeahko ja tumman kellertävä olut, päärynää, appelsiinia, valkopippuria ja korianteria tuoksussa. Happamahko maku, yleiskuva hitusen tunkkaisen hiivainen vaikka kohtuujuotava onkin. Sadonkorjuuolueksi kuitenkin jää tyylin huipuista nenän mitan.

Post author: ÄlexÄn
ÄlexÄn
@ The Gallows Bird
1 month ago
3.4
Sitruksisen suolainen tuoksu. Belgimausteikas ja vihreän ruohoinen maku. Hitusen kitkerä jälkimaku. Pippurinen, melko hiivainen, kuivan hedelmäinen.