Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Motueka Cold IPA 5.2%, Mallassepät, Finland
45 valoraciones
3.6
Motueka Cold IPA
5.2% India Pale Ale
Desbloquea la pegatina Mallassepät valorando cualquier cerveza de la cervecería en la aplicación Pint Please.
Cold IPA is a modern IPA spin-off brewed with lager yeast, providing a crisp finish. Motueka hops infuse this brew with vibrant zesty lime and tropical fruit notes, creating a refreshing twist on the classic IPA.
IBU: 25
Lúpulos: Motueka

Opiniones

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ K-Supermarket Tripla
11 hours ago
Motueka Cold IPA, Finland
3.3
Lagerhiivalla käytettyä IPAa Naantalista, eli Mallasseppien Motueka Cold IPA, sinkkuhumaloitu juurikin Motuekalla. Sumean, vaalean kellertävä, limeä, greippiä ja aavistus minttua. Kevyen katkera, hieman kuivahko, raikas ja melkein keskitäyteläinen runko. Nyt on kesäinen tapaus, terankijuomana olisi erinomainen valinta (tölkitetty 3/2024).

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
5 days ago
Motueka Cold IPA, Finland
4.0
Puola petti joten Seppien varaan nautinto jää. Täydellinen vaahto on tarjolla ainakin. Hieno väri Lageriin. No, sitähän Cold IPA on. Tumman keltainen ja hennon samea. Tuoksussa aprikoosia. Ja lagerhiiva tulee hyvin läpi. Sitrusta, persikkaa. Kirpeää on. Paljon kyllä aprikoosia. Oho. Ompas kiva maku. Katkero humalaa. Persikka, aprikoosia, kuiva, pieni kalkkisuus, hiivaa hyvällä tavalla. Aika muuten. Tässä on muuten humaloinnissa sellaista perinteistä Katkero humalaa. Sellaista oli vanhoissa Ipoissa. Se katkero on persikan ja aprikoosin tvistillä. Itseasiassa ihan perhanan mielenkiintoinen olut. Todella hauskoja makuja. Laatua mitä Sepät aina tekee. Limen kuori tässä muuten maistuu persikan ja aprikoosin kera. Siihen päälle perinteisen IPAn Katkero humalointi. Ei niin voimakas Katkero mutta se Katkeron maku on sama kuin vanhoissa Ipoissa. Mä aina sanon että Katkero humala maistuu. Tässä se just nimenomaan maistuu. Loppupeleissä kova bisse lajissaan. Kiva limen katkeruus. Loistava tvisti tässä. Mä pidän. Selvä Lager tämä on. Kyllä Lager hiivan vaan aina tunnistaa. Hienot maut kyllä. Rehdin makuinen. Sepät osaa hei. Omalaatuinen tvisti. Maistakaa.

Post author: MattiL
MattiL
@ K-Citymarket Salo
5 days ago
3.3

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
6 days ago
Motueka Cold IPA, Finland
3.9
0,33l feikkitekuun kaadettuna. Kaunis tämäkin. Maitoisen samea ja kirkkaan keltainen olut. Kuohkea valkoinen vaahto. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on täyteläinen ja jauhoinen. Maussa runsaasti todella tuoretta humalaa. Raikasta sitruunaa, makeaa ja kirpeää limeä sekä miellyttävä greippinen katkero. Jauhoista heinää ja vaaleaa keksiä. Hento puinen kuivakkuus viipyilee kielellä. Loppumaussa makeaa sitruunaa ja kuivaa ruohoista katkeroa. Hyvvää on. Mutta vaatisi isompia hörppyjä, väkisin vaa hitaasti lipittelee koska #seppientölkitonliianpieniä

Post author: Janne P
Janne P
@ Pub Hukka
7 days ago
3.5

Post author: Gravity
Gravity
7 days ago
4.0

Post author: Markku
Markku
7 days ago
4.2

Post author: Lenny Hefaistos
Lenny Hefaistos
@ K-Citymarket Mikkeli
7 days ago
3.7

Post author: TheL4RE
TheL4RE
@ Mallassepät
7 days ago
3.7

Post author: Atte I
Atte I
@ K-Supermarket Runosmäki
8 days ago
4.2
Todella samea, erittäin vaalea ja melkoisen vaahtoava. Tuoksu hedelmäinen. Maussa katkeroa, greippiä, trooppista hedelmää.