Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Peanut Butter Brownie Imperial Stout 12.0%, Mallassepät, Finland
30 notes
3.7
Peanut Butter Brownie Imperial Stout
12.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Débloquez l’autocollant Mallassepät en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
Big, thick and smooth imperial pastry stout infused with cocoa and peanut butter. Like a mud cake in a glass, with peanut butter. Tasty!

Avis

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Mallassepät
28 minutes ago
Peanut Butter Brownie Imperial Stout, Finland
3.7
Aika hyvä imppistout, maapähkinävoista tuli sellainen ekstra-öljyinen, voinen silaus mistä en ihan syttynyt.. Kuitenkin ihan hyvä tuote tämäkin 👍🏻

Post author: Mikikin
Mikikin
8 days ago
3.6

Post author: Lepi
Lepi
@ Mallassepät
9 days ago
Peanut Butter Brownie Imperial Stout, Finland
3.2
Aikamoista mootttoriöljyä noin koostumuksen puolesta. Hyvä kun tölkistä sai ulos. 😅 Tuoksussa on selkeästi pähkinää, maku on aika tuhti. Stoutit ei ihan oo se omin juttu, sen verran tää 12% on stydiä. Mutta ei lyö alkoholi läpi tai muitakaan sivumakuja ole. Pitkään nautiskeluun (väkisinkin) hyvä olut. 👍

Post author: Ju$i
Ju$i
10 days ago
4.0

Post author: pyksy
pyksy
@ Juova Hanahuone
10 days ago
4.1

Post author: Lauri
Lauri
@ Mallassepät
13 days ago
Peanut Butter Brownie Imperial Stout, Finland
3.0
Oranssisen tummanruskeaa ja sameahkoa. Vähäinen, ruskea ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan ja kuivakan maapähkinävoinen, hieman keinotekoisen/halvan suklainen sekä makeahkon ja kevyen paahteisen tumman maltainen. Maku makean ja kevyen paahteisen tumman maltainen, runsaan, rasvaisen ja liitumaisen kuivan maapähkinävoinen, tumman suklainen, kevyen kahvinen, vihreän lehtinen, makeahkon tumman siirappinen ja maltillisen katkera. Runsaat sekä ihan hyvät ja kohtuullisen tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsas, öljymäisen täyteläinen ja pehmeä sekä vähähiilihappoinen. Nyt on valitettava huti Sepiltä. Maapähkinävoi (pähkinä ja rasvaisuus) jyrää makumaailmaa, suutuntumaa ja makujen tasapainoa aivan liikaa. Tuoksu hyvä, mutta juotavuus ei kovinkaan miellyttävää. Iso harmi!

Post author: Urja
Urja
@ Mallassepät
18 days ago
Peanut Butter Brownie Imperial Stout, Finland
3.3
Puolen sormen kukka. Maapähkinävoi tuoksuu. Pehmeä maitosuklaa pienellä paahteen tvistillä. Hieman kookosta havaittavissa. Maultaan alkoholimainen maapähkinä suklaa. Kookosta sopivasti jälkiliukkailla. Aavistus paahdetta. Hennon tamminen ja öljyinen. Kevyesti hapan ollen samalla makea. Lopuksi jättää suun aavistuksen kuivaksi.

Post author: Krohn S
Krohn S
@ Mallassepät
22 days ago
5.0
Ehdoton lemppri. Ihanan paksu ja suklainen.

Post author: Pippuri
Pippuri
@ Juova Hanahuone
22 days ago
4.0

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
24 days ago
4.0
Ripauksen verran mokkakahvinväristä vaahtoa tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean kaakaoisen suklaisen kahvisen maapähkinävoisen dekadentin muhkealle ja maistuu paksun kahvisen katkeran tummasuklaisen kaakaoisen paahteisen maltaiselle, neljä bojoo ja papukaijamerkki! PE: 03.-26.