Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dunkel Weizenbock 8.0%, Mallassepät, Finland
19 ratings
3.5
Dunkel Weizenbock
8.0% Weizenbock
Unlock the Mallassepät sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Vahva, tumma venhäolut, jonka makumaailma on täyteläinen, maltaisen makea, banaaninen sekä tasapainoinen. Tää on mitä mainioin valinta kylmien kuukausien nautiskelujuomaks tai sit vaikka pataruuan kaveriks.

Reviews

Post author: ASOS
ASOS
5 days ago
Dunkel Weizenbock, Finland
4.2
Tumman ruskea ja hyvin banaaninen tuoksu ja maku. Yllättävän täyteleinen ja kevyesti siirappisen makea. Vahvuus pysyy hyvin piilossa. Onnistunut vehnä olut.

Post author: Waldo
Waldo
@ Alko Järvenpää
6 days ago
3.9

Post author: Mane K
Mane K
@ Slaine's BBQ Pit
8 days ago
3.5

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Alko Sello
12 days ago
3.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
12 days ago
Dunkel Weizenbock, Finland
4.0
Oranssisen tummanruskeaa ja lähes täysin kirkasta. Hyvin vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kevyen karamellisen maltainen, makean tummahkon siirappinen, runsaan ja makean banaaninen, rusinainen, esterinen ja fenolinen, kevyen neilikkainen sekä hieman tumman maltaisen tallimaisen tunkkainen. Maku maukkaan, makean ja hieman tallimaisen tunkkaisen tummahkon maltainen ja mukavan vehnäinen, runsahkon ja makean banaaninen, esterinen ja fenolinen, kevyen neilikkainen ja lähes katkeraton. Hyvin sahtimainen tunnelma. Osin ihan hyvät, tasapainoiset ja tyylilleen ominaiset, mutta myös sinne kuulumattomat maut. Suutuntuma on melko täyteläinen, öljymäisen pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Oikein hyvä ensimmäinen yritys: Osin ihan hyvät ja miellyttävät maut, mutta mukana on myös joitain tummille lagereille ominaisia ja ainakin itselle epämiellyttäviä tunkkaista makuja. Muuten oikein mukavaa ja pehmeän täyteläistä juotavaa, mutta hieman vaatii vielä viilausta, jotta saadaan täysin puhdas ja tyylilleen uskollinen olut.

Post author: Teemu V
Teemu V
14 days ago
2.8

Post author: Mane K
Mane K
@ Slaine's BBQ Pit
22 days ago
Dunkel Weizenbock, Finland
3.5

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
1 month ago
4.0
Sormenleveyden verran luonnonvalkoista vaahtoa samean tummanpunaruskean valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän banaanisen neilikkaisen muhkealta ja maistuu makean banaanisen neilikkaisen lämmittävän alkoholisen kallioimarteisen lupsakalta, neljä bojoo. PE: 29.3.2024. Katos kehveliä! Indiana Jones esittää bisse. Ai niin Crowlerista kaadettu.

Post author: Koslowski
Koslowski
@ Mallassepät
1 month ago
3.4
Tuhtivehnä. Se ois tälle sopiva nimi. Väri on varsin tumma ja maku kirpaisee, vaikka ei ehkä niin paljon kuin mitä prosentit vois antaa odottaa.

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
2 months ago
4.0
Näftinsormenleveyden verran maitokahvinväristä aika kompaktia vaahtoa tummankellanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean banaanisen lämmittävältä ja maistuu makean neilikkaisen mausteisen lämmittävän lupsakalta, on hyvää. Neljä bojoo. PE: 29.3.2024. Crowleri.