Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sky Lab 8.0%, Equilibrium Brewery, United States
2 ratings
Sky Lab
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
8 hours ago
Sky Lab, United States
4.2
Ensin se tärkein; 2-0 Suomi johtaa Kanadaa. Tilanne vaatii parempaa märkää lasiin. Samean keltainen juoma kaatuu lasiin, tuoksussa yhdistyy persikka ja trooppinen hedelmä, nam. Maku on, ai että niin pehmeä ja silkkinen että kesken jännän pelin laitan silmät hetkeksi kii. Ei jännityksestä vaan mielihyvästä. Persikka ja meloni vauhdittavat hedelmien esiin marssia, tämän jälkeen greippi ja appelsiini moikkaavat leijonafanin makuaistia. Kevyt katkeroisuus ja greippimäisyys esittäytyvät kun juoma hieman lämpenee. Erinomainen tuplaneipa, tätä voisi imeskellä sammiosta.

Post author: WilleW
WilleW
@ Hoptimaal
22 days ago
Sky Lab, United States
4.0
Other Halfin kanssa yhteistyössä pantu tuplaneipa. Tuoksu antaa jo osviittaa, että trooppista menoa on luvassa. Onkin kunnon hedelmäpommi tämä olut. Melonia, persikkaa, ananasta, mangoa ja siirappista mandariinia. Odotin vähän kovempaa humalien puraisua ja katkerotkin ovat hyvin maltilliset. Ei siltikään överimakea vaikka sellaisia candy- ja popcicle-viboja makupaletissa myös on. On kyllä pehmeä ja samettinen suutuntuma ja kaunis pitsi jää lasin reunoille. Trooppisten neipojen ystäville suosittelen.

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
4 months ago
Sky Lab, United States
3.8
This has a fruity & juicy taste that leans towards melon, pineapple and peach. Hits you with a lot of juicy peach at first but that fades a bit. Then melon & pineapple kick in but at the end the juicy peach makes a big presence again. Bitterness is very light. Overall it’s a really nice fruity/juicy DIPA but could use a little more of a hoppy bite to it.