Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Storm Forge 12.0%, Mallassepät, Finland
23 notes
3.6
Storm Forge
12.0% Imperial Stout
Débloquez l’autocollant Mallassepät en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
This bourbon barrel aged Imperial Stout is a collaborative brew with Salama Brewing Co. It boasts a rich complexity with its beech-smoked malts, which lend a smoky depth, perfectly balanced by the sweet echo of bourbon. Its potent stout character unfolds in a symphony of bold flavors.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Mane K
Mane K
@ Mallassepät
7 days ago
4.0

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Mallassepät
10 days ago
Storm Forge, Finland
4.6
Mallasseppien ja Salaman yhteistyön tuloksena syntynyt savuinen Imp Stout lasiin. Morjes! Väri on yönmusta kirkasta kesäiltaa vasten. Kepeä, beige vaahto muotoutuu pinnalle. Käki kukkuu taustalla, ahh.. Tuoksussa reipas siirappisuus, kirpeä paahde. Suutuntumassa runsas öljy, tahmaisuus. Maussa kaikki synkimmät sävyt, hyvässä mielessä! Paahde, paahde, paahde. Kahvi ja karamelli. Nuotio, leppä. Wau. Onneks ehdin ostamaan kaikki kolme tarjolla ollutta.. 💕

Post author: Masa
Masa
1 month ago
Storm Forge, Finland
4.5

Post author: Urja
Urja
@ Mallassepät
1 month ago
Storm Forge, Finland
3.6
Vapun viettoa perheen voimin mökillä. Talvituekki tuli myös heitettyy. Tais vesi olla jotain 0-10°C välissä. Sormikukka. Makea salmiakki. Tuhti suklaa. Kevyttä savua. Maltillisesti visikä. Tuoksu aika balanssissa. Suklaa ja voimakas viski, jossa pientä savuisuutta. Salmiakki joka tulee rosenttien korostuksella. Suklaa korostuu kivasti alusta loppuun. Täyteläinen sekä öljyinen. Viskin nauttialle erinomainen olut. (Hieman tulee rosentit läpi)

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
2 months ago
4.0
Sormenleveyden verran mokkakahvinväristä aikanopeasti laskevaa vaahtoa lähes sysimustan oluen yllä joka tuoksuu bourbonisen paahteisen tervaisen maltaiselle ja maistuu makean maltaisen paahteisen bourbonisen lämmittävän muhkealta, neljä bojoo. PE; ei ole.

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Mallassepät
3 months ago
Storm Forge, Finland
4.2
Mustaa, paksua ja öljyistä. Tuoksu on savuisen turpeinen viski. No nyt on sitä pehmeyttä mitä kaipasin jo edellisessä. Tästä voi nauttia täysin siemauksin. Savuinen viskisyys jatkuu myös maussa. Ei tämä nyt ihan laphroaigia ole, mutta ei ollenkaan hullumpaa. Hyvää on!

Post author: Hexbeer V
Hexbeer V
@ Mallassepät
4 months ago
4.3
Voimakas salmiakin ja lakritsin tuoksu. Alkuun pehmeän paksun vahvaa. Tynnyri ja savuisuus tulee seuraavaksi. Loppuun taatelisuutta, rusinaisuutta, viskisyyttä. Nam. Hienoa ostaa tynnyröity olut Mallasseppien myymälästä, kun samalla näkee kypsytystynnyrit.

Post author: Micko
Micko
4 months ago
Storm Forge, Finland
4.5
Kevyen savuinen, viskisä, paahteinen ja väkevä imperial stout. Ei liian makea vaan makua dominoi paahteiset maltaat (vrt Põhjalan vastaavat tuotteet, jotka maistuvat hyvinkin makealta). Näin väkevistä maininnan arvoista on, että etanoli ei maistu juurikaan, mutta kyllä sen suussa tuntee, että voltteja löytyy. Paremman tästä tekisi vain se, että ei tulisi tehtyä henkilökohtaista konkurssia tätä ostaessa.

Post author: Lepi
Lepi
@ Mallassepät
4 months ago
Storm Forge, Finland
3.4
Savuinen ja suklainen. Yllättävän kevyehkö suutuntuma jos ajattelee, mitä nyt on lasissa. Siemailuolut, ei tätä janoonsa juoda. 👌

Post author: Jussi15
Jussi15
4 months ago
4.0