Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Vanilla Cake Fever 9.9%, Sori Brewing, Estonia
466 notes
3.7
Vanilla Cake Fever
9.9% Imperial Porter
Vanilla Cake Fever is a massive and full-flavored Imperial Baltic Porter with astonishing dark chocolate and exotic vanilla characters. Again one of those beers where we did not count the hours making this. This beer is so tremendous that it can be paired with smoky aromas and very creamy cheeses. We would also pair this with desserts like vanilla ice cream, espresso and other coffee flavored desserts.
IBU : 53

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ Saveur Bière
23 days ago
Vanilla Cake Fever, Estonia
4.4
BB 11/2019: Kevyen oranssisen sysimustaa ja sameahkoa. Hyvin vähäinen, kevyen rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu on runsas, makean ja kevyen paahteisen tumman maltainen, kepeän, makean tumman siirappinen, vaniljainen ja suklainen. Miellyttävä tuoksu! Maku makeahkon, katkerahkon ja paahteisen tumman maltainen, kahvinen ja ruisleipäisen mausteinen, kevyen savuinen(?), makeahkon suklainen ja kepeän vaniljainen, makeahkon tumman siirappinen sekä selkeähkön katkera. Hyvät, runsaat ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsas, täyteläinen, kuivakka ja vähähiilihappoinen. Maukas, runsas ja miellyttävä, mutta ehkä jo hieman liikaa aikaa komerossa viettänyt imppistout. Paras pehmeys ja makujen tasapaino on jo valitettavasti kaikonnut. Siltikin edelleen oikein mukavaa ja maukasta juotavaa.

Post author: Jyri L
Jyri L
@ Uupion olutmesta
2 years ago
Vanilla Cake Fever, Estonia
2.4
9,9%huh

Post author: Micko
Micko
2 years ago
3.4
Baltic porter is my favourite style, but there's something a bit off with this. A good porter nevertheless, but not as good as I was hoping it to be. I taste a lot of very dark chocolate, a hint of vanilla and dark roast coffee. Sounds good but as I said, something is off... Maybe the ethanol that tastes through.

Post author: Otto K
Otto K
2 years ago
3.5

Post author: Discoerkki
Discoerkki
@ Sori Brewing
2 years ago
Vanilla Cake Fever, Estonia
3.8
Makea, jopa imelä tumma jälkkäriolut. Ei maistu viina mutta aika tasapaksu.

Post author: Eetu
Eetu
@ Sori Brewing
2 years ago
Vanilla Cake Fever, Estonia
4.0
Varsin passeli, puolitäyteläinen ja vaniljan säväyttämä vahva portteri.

Post author: Toni H
Toni H
2 years ago
3.5

Post author: Ville H
Ville H
2 years ago
3.0
Kivasti paahteinen ja vaniljainen

Post author: Timo S
Timo S
2 years ago
3.0

Post author: JaskanKaljat
JaskanKaljat
@ Sori Beer Store
2 years ago
Vanilla Cake Fever, Estonia
3.8
Tuoksu: Tuoksu on hieno yhdistelmä vaniljaa ja suklaata. Ei liian makea ja siitä iso plussa. Suklaa on tummaa ja kahviakin mukana. Mahtava aromi! ---- Maku: Pehmeää vaniljaa ja paahde kuivahkoa. Paahteisuus pyörii pitkään suussa ja kitalaen takaosassa kuivahtaa. Kahvisuus on vahva elementti. Hyvä tasapainoinen jälkiruokaolut.