Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Velvet 6.5%, Vault City Brewing, Scotland
13 arviota
3.8
Black Velvet
6.5% Sour / Wild Ale
Black Velvet, if you please. Introducing a jet-black dessert sour that defies expectations. Inspired by a traditional red velvet cake, there’s a mesmerising blend of rich dark fruits, velvety chocolate, and creamy vanilla in every sip. Pitch Black Dessert Sour - Smooth as velvet, black as night. Established 2018 and brewed to a secret recipe using dark fruits and the finest cacao nibs available on the internet.

Arviot

Post author: Jonny B
Jonny B
21 days ago
4.0

Post author: Myke Small
Myke Small
1 month ago
2.5

Post author: TJA
TJA
@ Bierhaus Berlin
3 months ago
Black Velvet, Scotland
3.7

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
3 months ago
3.9

Post author: VJ
VJ
@ Mallaskellari
3 months ago
3.6

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
4 months ago
Black Velvet, Scotland
4.1
Tasting - plate. Lovely balanced dark sour. Berries, tartness, cocoa, chocolate, vanilla and smooth. Leaves very nice cocoa and chocolate taste in your mouth.

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
4 months ago
Black Velvet, Scotland
4.6
Kevyen oranssisen ja hyvin tummanruskeaa ja sameahkoa. Vähäinen, rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan makean marjainen, tumman suklainen, makean vaniljainen ja laktoosinen. Maku makean, kirpakan ja happaman marjahilloinen (vadelmaa), kitkerähkön ja kevyen paahteisen tumman suklainen, kepeän tumman maltainen, pehmeän ja makean laktoosinen ja vaniljainen sekä lähes katkeraton. Todella hyvät ja miellyttävät, mutta täysin odottamattomat maut! Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Todella hämmentävä, monipuolinen, hienoja makuja sisältävä ja positiivisesti yllättänyt olut. En kyllä tiennyt mitä tilasin, mutten kyllä tällaista odottanut. Jokatapauksessa mukava ja miellyttävä uusi tuttavuus!

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Pien Shop & Bar
4 months ago
Black Velvet, Scotland
4.0
Musta, punakalla ja nopealla vaahdolla. Mustikkaa ja vaniljaa, mansikkaa sekä mangoa tuoksussa. Makean kevyesti hapokas kärki on marjaisa. Rungossa mukavasti hapokasta marjaa, aavistus sitrusta sekä lopussa kanelia. Eka musta souri itselle!

Post author: HooDee
HooDee
@ Pien Shop & Bar
4 months ago
Black Velvet, Scotland
3.9
Makeaa marjamehua.

Post author: Simon P
Simon P
@ BrewDog - Bath
5 months ago
4.1