Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mind Over Batter (2023) 12.0%, Bottle Logic Brewing, United States
4 notes
Mind Over Batter (2023)
12.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Bourbon Barrel-Aged Walnut Brownie-Inspired Imperial Stout • 12% ABV • We've baked up a brilliant new beverage with the buoyant boatmen of Georgia's Pontoon Brewing in #MindOverBatter, our Bourbon Barrel-Aged Walnut Brownie-inspired Imperial Stout! Aromas of sweet, dark cacao, bourbon-soaked oak, and an increasing walnut richness as the liquid comes to ambient temperature. On the palate there's a bitter Baker's chocolate backbone, reminiscent of that perfect crispy corner piece of brownie with a silky finish of walnutty richness.
IBU : 30
Vieillie en fût

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Acedrinks.nl
5 months ago
Mind Over Batter (2023), United States
4.1
OLUT: Mind Over Batter (2023) PANIMO: Bottle Logic Brewing OLUTTYYPPI: Imperial Pastry Stout (BA) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 12.0% VÄRI (EBC): Erittäin Tummanruskea (72.0) KATKEROT (EBU/IBU): 30.0 TUOKSU: Pehmyt. Suklaakakkuisa, runsaan maltainen, sulasuklainen, kevyelti Bourbonia. VAAHTO: Eloisa. Nopea kuin faan. Tummanruskea browniekakku sen hetken kun kestää. GREY’S VIEW Saksanpähkinä Brownikakku Bourbon BA Imperial Pastry Stout. Nyt on tuimaa tavaraa. Punaviinimäinen. Bourbon on taittanut rungon kovin kevyeksi, kuplia tuossa vielä on, mutta merkittävän punaviinimäinen tuo on. Maku antaa tummarypälettä, tummasuklaakakkua, öljyisyyttä. Melko tasapainoinen paletti. Runko jää yllättävän kevyeksi. Mieluisan öljyisä tuo on, mieluisan punainen ja laahaavan vankan tynnyröity. Ei kulmia. MUUTA MAINITTAVAA: Mutta hitusen siitä jää tuntu, että kaikessa ei ole onnistuttu. Jokin tuossa rungon kepeydessä laittaa epäilyttämään. Hyvä se siis on, nautinnollinen, mutta jokin vaan. BOTTLED 5/2023 TASTED 1/2024

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
6 months ago
Mind Over Batter (2023), United States
4.7

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Pien Shop & Bar
7 months ago
Mind Over Batter (2023), United States
4.1
Mustaa, paksua ja öljyistä. Tuoksussa överin makea suklaa sekä marjaisuus. Hieman tynnyröinnin kaltaista tammisuutta myös mukana. Pehmeä kärki, kuin marjaisaa suklaakakkua söisi. Runko makean hapokasta marjaa pullollaan. Paksu, makea, marjaisan hapokas, suklainen ja todella tasapainoinen! Yksi kovimmista litrahinnoista mitä on tullut maksettua ikinä! Onhan tämä kova, mutta herää kysymys, että onko tämä hintansa väärti? Ymmärrän miten hinta rakentuu, mutta ollaan taas harrastuksen kulminaatiopisteessä. Ja onhan tämä kova, yksi parhaista jopa. Mutta silti. Noh, harvoin saatavilla ja vieläpä hanasta. Iso ja makea stoutti, loistava sellainen.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
7 months ago
Mind Over Batter (2023), United States
4.2
Tummaa siirappia, todella makea. Suklainen, kirsikkaliköörinen.