Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Future Dust 8.2%, Whiplash, Ireland
14 ratings
3.7
Future Dust
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Harri
Harri
@ O'Connell's Irish Bar
5 months ago
3.6

Post author: Sebulba
Sebulba
7 months ago
3.3

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
8 months ago
Future Dust, Ireland
4.2
Whiplash ja Track collabo đŸ€ DIPA jossa Galaxy ja Nectaron 😍 On kyllĂ€ mehukasta menoa đŸ’ȘNektariinia, mangoa ja passionhedelmÀÀ pursuava paksurunkoinen herkku 😋 On kyllĂ€ myös luonnetta tĂ€ssĂ€ 👌

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
9 months ago
4.0
NÀftinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoalÀpipÀÀstÀvÀn semilÀpinÀkyvÀn oluen yllÀ joka tuoksuu kepeÀn sitruksisen hedelmÀiselle ja maistuu muhevan hedelmÀisen alkoholisen lÀmmittÀvÀn sitruksisen lempeÀn rapsahtavan makeahkon kukkaisen mehuisalle, tykkÀÀn neljÀn bojon edestÀ. PE: 18/02/24.

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
9 months ago
3.6

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
9 months ago
Future Dust, Ireland
4.3

Post author: Lauri
Lauri
@ Pien Shop & Bar
10 months ago
Future Dust, Ireland
4.3
Kevyen rusehtavan oranssista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu miellyttÀvÀn, makean, raikkaan ja karkkimaisen trooppisen hedelmÀinen (persikkaa, ananasta, mangoa). Oikein hyvÀ tuoksu! Maku makean ja pehmeÀn vaalean maltainen ja selkeÀn viljainen ja kaurainen, makean trooppisen hedelmÀinen (persikkaa, aprikoosia, mangoa, ananasta, passionhedelmÀÀ), kevyen pihkainen ja sopivan humalaisen katkera. Oikein hyvÀt ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitÀytelÀinen ja pehmeÀhkö. Maukas, mukavan hedelmÀinen ja yllÀttÀvÀn viljainen NEDIPA. Oikein hyvÀ!

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Pien Shop & Bar
10 months ago
4.1

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
10 months ago
Future Dust, Ireland
3.8
Olut on hyvin samean keltaista runsaalla, noin kolmen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on trooppisen hedelmÀinen, mangoinen, sitruksinen, appelsiininen, greippinen, hieman meloninen, humalainen ja aavistuksen ruohoinen. Runko on reilun keskitÀytelÀinen, pehmeÀn hiilihappoinen ja makeahko, hyvin tasaisella, mutta yllÀttÀvÀn vahvalla katkerolla. Maussa on runsaasti hedelmiÀ, sitrusta, appelsiinia, greippiÀ, melonia, aprikoosia, hieman mangoa, ruohoisuutta, humalaa ja aavistus persikkaa. Hmm. Tuoksu antoi kuvan aika tÀytelÀisestÀ ja hyvin hedelmÀiseksi humaloidusta kokonaisuudesta, mutta maun osalta tÀmÀ paljastuikin paljon raikkaammaksi ja greippiseksi tapaukseksi. Mukavaa kaksiulotteisuutta, eikÀ ollenkaan huonompi olut, mutta jokin ei nyt ihan klikannut mun kanssa.

Post author: Petri P
Petri P
@ Pien Shop & Bar
10 months ago
4.0