Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aussie Hustler 5.5%, Sori Brewing, Estonia
27 notes
3.2
Aussie Hustler
5.5% New England IPA / Hazy IPA
A luscious NEIPA inspired by the Land Down Under. This iconic brew pays homage to Australian hops while offering a distinctive NEIPA character. With its trademark hazy, sessionable body, this beer delivers a tropical sensory experience. Double dry-hopped with premium Australian hops, it unveils a captivating floral and tropical aroma. Immerse yourself in the allure of Australia Hustler and embrace the perfect combination.

Avis

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Pirkkala
13 days ago
Aussie Hustler, Estonia
3.8
Rusehtavan ja kellertävän oranssista ja sameaa. Runsas ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu kepeän, makeahkon ja raikkaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, greippiä), vihreän yrttinen sekä kirpakan sitruksinen. Maku makean ja kepeähkön trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia), kirpakan ja kitkerähkön sitruksinen, vihreän ruohoinen ja lehtinen, runsaan vihreän yrttinen (tilliä), kepeän vaalean maltainen ja viljainen sekä selkeän humalaisen katkera. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja runsaan hiilihappoinen. Ihan mukava, maukas ja harmiton juotava. Ei herätä isompia tunteita suuntaan tai toiseen, muttei onneksi myöskään harmita.

Post author: Conoseur
Conoseur
@ Gambrinus Õllepood Nr. 1, Tartu
7 months ago
Aussie Hustler, Estonia
3.1
Sitrusta ja kuusta, mineraalinen kuivahko jälkimaku

Post author: UncleSose
UncleSose
8 months ago
4.2

Post author: Samppe77
Samppe77
8 months ago
3.5
Hyvä päivä kalja

Post author: Mummonious
Mummonious
9 months ago
3.0

Post author: tharju
tharju
9 months ago
3.4

Post author: Kepes
Kepes
9 months ago
Aussie Hustler, Estonia
3.4

Post author: Olli H
Olli H
@ Pub Winston Pienpanimo Olutjuhlat
9 months ago
3.6
Kirpsakkaa marjaisuutta tuoksussa. Makuun tämä ei niinkään välity. Raikas, kevyen hedelmäinen, kuivakka loppua kohden. Ihan jeppis hellekelin ipa.

Post author: Max2
Max2
@ Sori Beer Store
9 months ago
Aussie Hustler, Estonia
3.6
Olut kaatuu lasiin sameana jättäen runsaan vaalean vaahdon. Tuoksu trooppista hedelmää mangoa,persikkaa sitruunaa. Maku raikkaan hedelmäinen mangoa,sitruunaa ja persikkaa. Mukavan raikas hedelmäinen Neipa juotavuus oikein hyvä.

Post author: Jani loven
Jani loven
@ Pub Winston Pienpanimo Olutjuhlat
9 months ago
2.1