Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Rural Runner 6.1%, Paihalas Brewery, Finland
25 notes
3.9
Rural Runner
6.1% Saison / Farmhouse Ale
This mixed fermentation saison is a refreshing and complex brew with a burst of lemony notes, hints of phenolic spice, and juicy peach esters. Rural Runner is crafted using malted barley and wheat, with a subtle touch of hops, infused with local yarrow and oak aged for 5months.
Vieillie en fût

Avis

Post author: vautere
vautere
@ Mallaskellari
1 month ago
Rural Runner, Finland
4.0
Hapan, yrttinen, kompleksinen ja varsin tyylikäs. 50€ 0,75l pullo.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Mallaskellari
3 months ago
Rural Runner, Finland
4.5

Post author: Nilppa
Nilppa
@ Vilja Winterfest 2024
3 months ago
Rural Runner, Finland
3.7
Ihan huippua oli päästä maistamaan tätä Paihalasin tuotetta! Ja kyllä pidin.

Post author: KaraPumba
KaraPumba
@ Vilja Winterfest 2024
3 months ago
Rural Runner, Finland
4.0
Oivan herkullinen juoksija. Sopisi salaattien, vartaiden, vaalean kalan ja kanan kera. Todella pihayrttinen. Kuiva ja miellyttävä. Kirpsakan virkistävä.

Post author: Jnila
Jnila
@ Vilja Winterfest 2024
3 months ago
Rural Runner, Finland
3.8
Tuoksu melko voimakas. Ehkä sellane ku siankärsämön lehteä pyörittäs käsis. Kepoinen, omenamehumainen tuntu. Saisonin ja villin parraita puolia samassa lasissa. Kirpeetä omppua, ruohoa, greippiä.. mmm-m, kirpeyden lisäksi ihan ompun happamuutta

Post author: Repanderi
Repanderi
@ Vilja Winterfest 2024
3 months ago
Rural Runner, Finland
4.0
Eiliseltä, mitä nyt muistan niin mukavan hapan oli.

Post author: ainokainen
ainokainen
@ Vilja Winterfest 2024
3 months ago
Rural Runner, Finland
4.0
ihanan hapan. vetää ikenet verille.

Post author: Riku K
Riku K
@ Mallaskellari
4 months ago
Rural Runner, Finland
4.5
Toinen vielä kehiin kun näitä kerrankin saa. Tämä 30€ pieni leka Hento vaahto. Väri utuinen kulta. Tuoksu on kyllä kova tässäkin. Happamuutta, rutkasti kirpeää sitrusta. Vivahde hunajaan ja kukkaisuutta. Siankärsämö tuoksuu villiyrtille. Vähän kuin joku heinä. Tyylikäs viljaisuus. Maku on tyylikäs tässäkin. Mutta edellinen oli vieläkin parempi. Tämä on enemmän perus Lambic tyylinen. Viinimäisyys puuttuu tästä. Todella kirpeää sitrusta. Viljaisuutta. Joku hienostunut villiheinän maku. Vehnä maistuu pikkuisen. Ihan ei pärjää edelliselle. Tämä on kuulemma panimon ensimmäinen. Tästä se lähti. Hattu päästä hei. Kyllä sitä Saisonia ihan aavistuksen löytyy.

Post author: Tuomas
Tuomas
5 months ago
2.0

Post author: Grey
Grey
@ Paihalas Brewery
6 months ago
Rural Runner, Finland
4.6
🇫🇮 Revenant Brewingin ohella toinen vuoden 2023 kovimmista uusista Suomi-tulokkaista vielä vuoroon. Uusi setti on tulossa, niin viitsii nauttia tämänkin vihdoin 🇫🇮 OLUT: Rural Runner PANIMO: Paihalas Brewery OLUTTYYPPI: Saison (BA) MAA: Suomi VAHVUUS (ABV): 6.1% VÄRI (EBC): Keltainen (9.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mieluisan pehmyt. Heinäinen, villin rustiikkisen kuplaisa, kauniin maltainen ja kuiva. VAAHTO: Mieluisa. Alkuun klassinen, nopeasti kehityvä ja lopuksi kauniisti kestävä. Erinomainen. Valkoinen. GREY’S VIEW 5kk:tta Tammitynnyröity & Siankärsämö maustettu Saison. Olut on lasissa kyllä kauniin kuulaan kultainen. Pieni hento huntu vaahtoa tuossa ja pieni aromi kutsuu kyllä mukavasti nauttimaan. Katsotaan maut. Ensisiemaisu on uskomattoman puhdas kirjoinen. Herkullisen viljaisan leipäisä, villin moninaisen runsaan tamminen, selkeästi villiyrttinen, ihastuttavan ehdan viljamyllyinen, raikkaan sitruksinen. Sameutta on korkeintaan sen verran maussa, että siitä huomaa, ylipäätänsä nauttivansa olutta. Tämä on nyt pysäyttävä. Pehmeän vankka, kevyen hapan, suutuntu on medium tasoinen rungoltaan, hitaan pehmeästi suunhuokosiin uppoutuva ja kuitenkin raikas. Onko siinä hyppysellinen suolaa taustalla? Sellainen, pieni, vuorisuolamainen, puhdistamaton, hyppysellinen siellä joukossa? MUUTA MAINITTAVAA: Kaunis, kaunis teos. Äärettömän tasapainoinen maultaan, puhdas, riittoisa ja paikoitellen jopa etäisesti tyylinmukainen 😉 Itselle tämä voisi olla jopa pohjoisen versio Oud Bruin oluista. Sen verran iloinen ja puhtaan persoonallinen maltaan poljento, tammipuun ja yrtin tanssi tässä on. Ehtaa craftia. Erinomainen. BOTTLE NRO. 575 / 749 BOTTLED 5/4/2023 TASTED 17/11/2023