Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Smoked Imperial Stout 11.0%, Mallassepät, Finland
14 arviota
3.4
Smoked Imperial Stout
11.0% Imperial Stout
Hanki Mallassepät tarra arvioimalla mikä tahansa panimon olut Pint Please äpissä!
Imperial Stout made by Mallassepät in collaboration with Salama Brewing Co.

Arviot

Post author: Leif C
Leif C
@ Mallassepät
10 months ago
4.0
Ripauksenverran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean savuisen paahteisen kahvisen maltaiselle ja maistuu makean savuisen paahteisen kahvisen salmiakkisen muhevan maltaiselle, neljä bojoa. PE: 11.6.2023. Tölkitetty 11.5.2023. Siis mini crowleri.

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Mallassepät
1 year ago
Smoked Imperial Stout, Finland
3.8
Mustaa ja erittäin kuohkea vaahto. Savuinen tuoksu. Maku on myös oikein savuinen. Hyvä ja tuhti imppi. Tämän täytyy olla lähes huoneenlämpöistä, jotta on parhaimmillaan. Muuten tulee alkoholi läpi.

Post author: Unicorn
Unicorn
1 year ago
3.4

Post author: Syke
Syke
@ Mallassepät
1 year ago
3.7

Post author: Musti77
Musti77
1 year ago
3.7

Post author: JJ67
JJ67
@ Mallassepät
1 year ago
4.3
Johan pomppasi. Aivan loistava savuisen antoisa imperial stout. Maku...tuoksu...väri...vaahto...kaikkea löytyy ja runsain mitoin. Tätä kuulemma jatkojalostetaan tynnyrissä. Silloin taidetaan olla jo likeellä vitosta 😊

Post author: Juhki
Juhki
@ Mallassepät
1 year ago
0.1
Väri kauniin musta, tuoksussa savua ja paahdettua mallasta. Ruskea vaahto. Mieto maku, alkoholi ei juuri maistu, hyvin pehmeä. Muuten voisi olla erinomainen olut, mutta suolaisuus pilaa tuotteen täysin. Hyi.

Post author: Hexbeer V
Hexbeer V
@ Mallassepät
1 year ago
Smoked Imperial Stout, Finland
4.1
Juhannuksen kunniaksi piti sihauttaa eile Mallasseppien panimolta haettu tölkki. Astioitu 13.5. Joten melko tuoretta tavaraa - IS väärinkäyttöä? Erittäin tummaa. Tuoksussa lakritsia ja kahvia. Paksu suuntuntuma sisältää kahvia, lakritsaa, vaniljaa, taatelia. Panimolla sanoivat, että tämä on tölkitetty suoraan valmistuksesta. Aika paljon tuote erästä on tynnyröity. Jäädään suurella mielenkiinnolla odottamaan tynnyrikypsytettyjen oluiden tarjoilua, missä se sitten lieneekin tapahtua, useampi paikka kuitenkin. Jos nyt näin hyvää, niin mitä sitten myöhemmin?

Post author: Pertti R
Pertti R
@ Mallassepät
1 year ago
Smoked Imperial Stout, Finland
4.0
Vahvaa kahvia,tummaa suklaata. Kevyt savuisuus ja alko ei tule läpi vaikka % löytyy.

Post author: Vesku-70
Vesku-70
@ Mallassepät
1 year ago
Smoked Imperial Stout, Finland
3.8
Täysin valoa läpäisemätön musta Stout ohuella mokkaisella vaahdolla. Voimakas savun maku paahteisen kahvin ja tumman suklaan sävyttämä. Yllättävän pehmeän makuinen näinkin vahvaksi ei ehkä parasta juomaa heltelle mutta muuten varsin hyvä olut kun on tarkoitus ottaa vain yhdet.