Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mailer Daemon 8.5%, Celestial Beerworks, United States
5 notes
3.6
Mailer Daemon
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
This 8.5% double hazy is loaded with Citra and Idaho 7 hops and Citra Cryo. It’s aroma is fully peach and mango. It’s intoxicatingly fresh and stone fruit-forward. The flavors blend nectarines and apricots with notes with sweet mango nectar and soft notes of vanilla cream and honeysuckle. It’s beautiful and rich and leaves a sticky peachy coating on the tongue.

Avis

Post author: Svimby
Svimby
@ Pien Webshop
1 month ago
Mailer Daemon, United States
4.0

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Pien Webshop
2 months ago
Mailer Daemon, United States
4.0

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
5 months ago
Mailer Daemon, United States
4.7
Huh mikä mehu! Pitkästä aikaa Celestial Beerworks lasissa, näitä maistelee aina mielellään. Humalina tässä Citra, Idaho 7 ja Citra Cryo. Todella pehmeä ja täyteläinen. Maussa kypsää hedelmäisyyttä, hunajaisuutta ja kermaisuutta. Nektariinia, aprikoosia ja mangoa. Mandariinia ja persikkaa, aavistus vaniljaista makeutta taustalla. Maukas hedelmäpommi, taattua panimon laatua.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
7 months ago
Mailer Daemon, United States
4.0
Peli-ilta jatkuu ja lisää olutta. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on raikkaan sitruksinen, mangoinen ja passionhedelminen. MAKU on todella freshin hedelmäinen. Greippiä, mandariinia, passionhedelmää ja pientä viinirypäleisyyttä. Jälkimaussa purkkipersikkaa. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja keskiasteisesti hapotettu. Raikas DIPA. Cupheadin peruspeli läpi ja nyt DLCn kimppuun🎮. Taustalla 🎵 Korpiklaani Voice of Wilderness🤘. Korpiklaani ollut itselle tämän kevään löytö, kun ei aikaisemmin pahemmin vain tullut perehdyttyä bändin tuotantoon. Oikein menevää musiikkia Power metal fanille.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
7 months ago
Mailer Daemon, United States
4.2
A new brewery to me. The aroma is rich. Lots of tropical fruits, tangerine and hops. Mouthfeel is carbonated, soft, dry, balanced and juicy. A wonderfully clean and balanced mouthfeel. On the palate: citrus, mango, peach, mandarin, grapeiness and a little sweetness. The aftertaste is quite dry, soft and really fruity. The drinkability decreases towards the end, but otherwise very good beer. Well done! ____________________________ Ihan uusi panimo itselleni. Tuoksu on runsas ja siinä juhlivat trooppiset hedelmät, mandariini sekä humalat. Suutuntuma hiilihappoinen, ryhdikäs, pehmeä, kuivahko, tasapainoinen ja mehuinen. Upean puhdas ja tasapainoinen suutuntuma. Maussa sitrusta, mangoa, persikkaa, mandariinia, rypäleisyyyttä ja hieman makeutta. Jälkimaku aika kuiva, pehmeä ja tosi hedelmäinen. Juotavuus heikkenee loppua kohden, mutta muuten oikein onnistunut veto.