Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Celestial Beerworks
17 ratings
Celestial Beerworks
United States

Celestial Beerworks is a new Dallas based brewery and taproom in the Medical District.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
7 hours ago
4.0
Peli-ilta jatkuu ja lisää olutta. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on raikkaan sitruksinen, mangoinen ja passionhedelminen. MAKU on todella freshin hedelmäinen. Greippiä, mandariinia, passionhedelmää ja pientä viinirypäleisyyttä. Jälkimaussa purkkipersikkaa. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja keskiasteisesti hapotettu. Raikas DIPA. Cupheadin peruspeli läpi ja nyt DLCn kimppuun🎮. Taustalla 🎵 Korpiklaani Voice of Wilderness🤘. Korpiklaani ollut itselle tämän kevään löytö, kun ei aikaisemmin pahemmin vain tullut perehdyttyä bändin tuotantoon. Oikein menevää musiikkia Power metal fanille.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
1 day ago
4.1
Työviikon, salin ja saunan jälkeen olutta. Ensimmäinen Celestial beerworksin olut testiin. Tölkityksestä ei haisua. ULKOASULTAAN olut sameaa greippimehunkeltaista ja siihen nousee kuohkea valkoinen vaahto. TUOKSU on passionhedelmäinen, purkkipersikkainen ja sitruksinen. MAKU maussa on melko rotevaa hedelmäisyyttä. Kypsää greippiä, passionhedelmää ja persikkaa. Jälkimaussa chilimäistä mausteisuutta sekä kevyttä hedelmälikööristä alkoholin makeutta, mutta alkoholi ei itsessään maistu läpi. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja kevyesti poreileva. Oikein hedelmäinen, raikas ja helposti juotava NETIPA. Tykkään.

Post author: Sami V
Sami V
@ Pien Webshop
1 day ago
4.0
Appelsiinisen keltainen juoma. Citra tuntuu maussa mutta ei perinteisen katkera ipa. Oikein hyvä ja maltillisen makuinen vaikka humalista tulee pieni pistävyys alussa, taittuu lopussa hyvään jälkimakuun.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
3 days ago
4.2
A new brewery to me. The aroma is rich. Lots of tropical fruits, tangerine and hops. Mouthfeel is carbonated, soft, dry, balanced and juicy. A wonderfully clean and balanced mouthfeel. On the palate: citrus, mango, peach, mandarin, grapeiness and a little sweetness. The aftertaste is quite dry, soft and really fruity. The drinkability decreases towards the end, but otherwise very good beer. Well done! ____________________________ Ihan uusi panimo itselleni. Tuoksu on runsas ja siinä juhlivat trooppiset hedelmät, mandariini sekä humalat. Suutuntuma hiilihappoinen, ryhdikäs, pehmeä, kuivahko, tasapainoinen ja mehuinen. Upean puhdas ja tasapainoinen suutuntuma. Maussa sitrusta, mangoa, persikkaa, mandariinia, rypäleisyyyttä ja hieman makeutta. Jälkimaku aika kuiva, pehmeä ja tosi hedelmäinen. Juotavuus heikkenee loppua kohden, mutta muuten oikein onnistunut veto.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
4 days ago
3.5
Näftinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen sitruksisen mehuisalle ja maistuu kuivan kepeän rapsahtavan sitruksisen greippisen pajuisen lupsakalta, kolme ja puoli bojoo. PE: 09/2023.

Post author: Jones
Jones
@ Pien Webshop
2 months ago
4.5
Todella pehmeä TIPA Celestial Beerworks:ltä. Humalina Mosaic, Citra Cryo ja Idaho 7, lisäksi mukana humalankäsittelyn sivutuotteena syntynyttä Amarillo-jauhetta. Hyvin hedelmäinen ja yllättävän raikas, miellyttävän paksu runko. Maussa ananasta, greippiä ja mandariinia. Melonia ja appelsiinia, alkoholi hyvin piilossa.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Pien Webshop
2 months ago
4.0