Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kasi 8.8%, Sonnisaari Panimo, Finland
40 ratings
3.8
Kasi
8.8% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Unlock the Sonnisaari sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Our 8th anniversary beer. Simple as that. Some alcohol and hops has gone thru our hands and throats during these past eight years. Kasi is kind of a self-reflection of all this. Cheers! Fermentables: Golden Promise, Lager Malt, Oat Malt, Wheat Malt, Flaked Oat, Flaked Barley, Dextrose, Maltodextrin. Kettle/Whirlpool Hops: Ekuanot, Mosaic. Dry Hops: Citra, Eldorado. Yeast: Lallemand Nottingham.
IBU: 50
Hops: Citra, Ekuanot, El Dorado, Mosaic

Reviews

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Olutravintola Oljenkorsi
10 months ago
Kasi, Finland
4.0
Sonnisaaren 8v. juhlaolut, eli Kasi NEDIPA, humalina Ekuanot, Mosaic, Citra ja Eldorado. Sumea ja kauniin, syvän kellertävä olut, jolla tuoksussa appelsiinia, mangoa ja liitsiä. Maku keskiasteisen katkera, suutuntuma hieman kuivahko ja pehmeä, runko melko täyteläinen. Sonnisaarella erillainen ote modernissakin IPAssa, eli katkeroakin uskalletaan lisätä kunnolla. Mukavaa vaihtelua kaikkien ”makeiden” mehukaljojen keskelle. Alkoholia ei huomaa.

Post author: keijoking
keijoking
@ Olutravintola Konttori
10 months ago
Kasi, Finland
3.3
Kuohkea 2 sormen paksuinen vaaahto keltaisessa, virkistävässä ja kuivaavassa oluessa. Hyvä hedelmäinen juhla olut. Greippiä ja havupuiden neulasia. Hedelmäinen

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Olutravintola Oljenkorsi
10 months ago
3.9
Hanasta. Terassikalja. Pehmeä täyteläinen hedelmäinen nedipa. Jälkimakukin houkuttelee juomaan lisää. Kunnon tuhtia hedelmämehua.

Post author: Henri P
Henri P
@ Olutravintola Konttori
10 months ago
3.2

Post author: MerikapteeniTuohinen
MerikapteeniTuohinen
11 months ago
3.5

Post author: Antza
Antza
@ Oluthuone Leskinen
11 months ago
Kasi, Finland
4.4
Lähes mehumaisen sameaa vaalean oranssinkeltaista olutta. Tuoksu todella mehevä, kypsää eksoottista hedelmää. Maussa eksoottista hedelmää, greippiä, sitrusta. Jälkimaussa greippistä katkeroa. Todella puhtaan makuinen ja maistuva.

Post author: Pikkumies
Pikkumies
@ 60's Palaver
11 months ago
3.5

Post author: Sir L
Sir L
@ Pub Rooster Oulu
11 months ago
3.5
Tuoksussa aprikoosia, mangoa ja hieman heinää. Melko täyteläinen ensipuraisu. Ylikypsän aprikoosinen ensipuraisu. Tölkkiananasta ja greippiä. Hieman tunkkaista ruohoisuutta ja melonia. Ihan ok.

Post author: Esa J
Esa J
@ Sonnisaari Panimomyymälä
11 months ago
Kasi, Finland
3.2
Pidennetty viikonloppu kotitilalla. Kerkesin onneksi käydä mutkan Sonnisaarella ennen lähtöä. Litran mitta Rastalin Craft Master Oneen liruteltuna. Väri on kyllä iso pettymys. Hailakka oranssi ja kohtalaisen samea. Vaalea vaahto. Ei näytä siltä miltä muilla näyttää näyttäneen 😐 Tuoksu on makean hedelmäinen ja hieman ylikypsän tunkkainen. Hiilihappoja on maltillisesti. Suutuntuma on miellyttävän jauhoinen ja öljyinen. Maku on ylikypsän hedelmäinen ja kevyesti mehukas. Greippiä, mangoa ja ananasta. Ylikypsää appelsiinia ja aprikoosihilloa. Kevyt ruohoinen katkero, greippisellä twistillä. Hieman kuivaa heinää ja saippuaa. Loppumaku on imelän persikkainen ja katkeran ruohoinen. Pettymys, iso pettymys. Ylikypsä ja tunkkainen. Ruma ja tylsä. Liekö jo tankin pohjia? Juotavaa joo, mutta ei aiheuta mitään hurraa huutoja.

Post author: Mikkohtuus
Mikkohtuus
@ Oluthuone Leskinen
11 months ago
3.8
Vahvan tuntuinen. Noh varmaan pitääkin olla...