Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ghost 7.2%, Brew York, England
6 ratings
3.5
Ghost
7.2% Milkshake IPA
Collaboration with Blech Brut (Germany) In celebration of our seventh birthday, we bring you Collabovision - a huge collaboration brew project with our best beery pals from across the globe! Blech Brut is one of the most sought-after breweries in Germany and with them we've created a citrusy IPA, packed full of Azacca, Harlequin and Hell Melon hops. Have you tried the other four Collabovision beers?

Reviews

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
7 months ago
Ghost, England
4.3
Oranssisen ja kevyen rusehtavan keltaista ja sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makeahkon ja kevyen trooppisen hedelmäinen (ananasta, persikkaa, mangoa). Maku maukķaan ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta), pehmeän vaalean maltainen ja kepeän viljainen, aavistuksen, pehmeän ja makeahkon vaniljainen, kevyen ja kitkerähkön greippinen sekä selkeän humalaisen katkera. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeähkö. Erittäin maukas, runsaan hedelmäinen, miellyttävän pehmeä ja hienosti aikaa kestänyt (BB 12/2023) IPA.

Post author: Jake64
Jake64
@ Pien Webshop
7 months ago
Ghost, England
4.4
Hedelmäinen

Post author: Berliini Erich
Berliini Erich
@ Pien Shop & Bar
11 months ago
Ghost, England
3.8
Most beautiful can ever

Post author: Vysey
Vysey
1 year ago
3.3

Post author: oipaT
oipaT
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
Ghost, England
3.5
Etiketin reunalla 🇩🇪🇺🇸🇳🇱🇵🇱🇳🇴 ja 🇺🇦. Takana Eurovison aiheinen kysymys. Vitivalkea vaahto, keltainen juoma. Sitruksia eri mauissa, makeutta ja miedosti katkera. 11,60€.