Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kisavireys 4.8%, Panimo HIMO, Finland
97 notes
3.4
Kisavireys
4.8% American Pale Ale
Lumia pirahti aamulla klo 06.00, kylmä kalja, varusteet päälle ja kohti Pirkkalaa, jossa 07.10, laitoimme ystäväni kanssa kattilat porisemaan. Panoa herrasmiestyyliin iso kalja ja wiineri ja koska oluen abv on 4,8 %. Sain 4 huikkaa tasoitusta 18 tuopin pelissä.Tulos:Petteri maksoi kaljat ja viinerin-kiitos ja sovimme uusintaottelusta Petterin kotipanimolla. Pirkkala kun on minun kotipanimoni jo vuodesta 2022, joten juhlavuotta pelataan. Panimo tänään häikäisevässä kunnossa, meidän molempien vetäminen kaipaa kohennusta erityisesti shottipeli, minttuharkko tarkemmin sanottuna. Siinä panemisen hengessä, kaikille keittäjille ja heidän puolisoilleen; HAVE A Great Day; kitisaijät menkää pubiin treenaamaan. Cryo Citra, Cryo Mosaic #1.

Avis

Post author: Tomi O
Tomi O
@ K-Supermarket Lehmus
5 months ago
Kisavireys, Finland
3.8

Post author: Jussi J
Jussi J
@ K-Supermarket Lehmus
6 months ago
4.5
Oli kyl mainiota mallasta. Harmittaa ku otin vaa yhden.

Post author: Hiilis
Hiilis
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
6 months ago
Kisavireys, Finland
3.7
Simamaisen värinen ja samea olut joka on varustettu vitivalkoisella, kauniilla kukkasella. Voimakkaan humalainen tuoksu on juuri sitä mitä kunnon APA:lta kaipaakin. Samaa voi sanoa mausta, kun heti ensihörpyllä esimerkillisen rapsakka humalointi valtaa makunystyrät. Loppumaussa hievahdus hedelmäisyyttä. Pyörää eikä olutta ole lähdetty selvästikkään keksimään uudestaan vaan on tahdottu tehdä tyylilajin perusteille kumartava olut ja siinä on onnistuttu. Lätkä ei voisi itseäni vähempää kiinnostaa mutta kunnon APA milloin vain!

Post author: Danzkill L
Danzkill L
@ K-supermarket Parainen
7 months ago
3.7
Maukas. Aromeita kivasti. Ostaisin toistekin

Post author: Temppu
Temppu
7 months ago
2.5

Post author: Jarppa74
Jarppa74
7 months ago
Kisavireys, Finland
4.0

Post author: Wate
Wate
@ K-Market Väkevänkuja
7 months ago
Kisavireys, Finland
2.9
Himokkaan hyvän makuinen ölyt🍺

Post author: -JJ-
-JJ-
@ K-market kuusankoski
7 months ago
3.5

Post author: JMR
JMR
@ K-Market Väkevänkuja
7 months ago
3.2
On hyvä

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ HIMO Panimomyymälä
7 months ago
Kisavireys, Finland
3.2
Saunassa suoraan tölkistä. Miellyttävä vahva greippimäinen tuoksu iskee nenään vahvasti tölkin avautuessa. Maussa reilusti greippimäisyyttä, sitrusta, pihkamaisuutta, mosaicin pilkahdus taustalla tuo hymyn huulille. Raikas ja suht kevyt olut, silti alusta lähtien tätä vaivaa kevyt vetisyys. Tölkissä kehotetaan juomaan kylmänä ja tuoreena, jännä että panimomyymälästä pari viikkoa sitten ostettu tölkki vanhenee jo 1/24.