Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Prykmestar Porter Suklaa 5.0%, Vakka-Suomen Panimo, Finland
13 ratings
2.9
Prykmestar Porter Suklaa
5.0% Porter
Unfiltered

Reviews

Post author: veltto62
veltto62
4 months ago
3.2
😁👏

Post author: Mikro77
Mikro77
6 months ago
2.5

Post author: yliarska
yliarska
@ K-Market Valjaspuisto
8 months ago
Prykmestar Porter Suklaa, Finland
3.3
Pehmeä ja täyteläinen pintahiivabiisoni höystettynä Afrikan kaakaon ja suklaan aromikkaalla svengillä. Mukava ja rauhoittava illan paahteinen olut.

Post author: oipaT
oipaT
@ K-Market Ristiina
9 months ago
Prykmestar Porter Suklaa, Finland
2.0
Panimon oma musta korkki. Etiketti täynnä erinäköisiä maalattuja munia. Pullon taakse painettu PE 15.10.2023. Ostin kaksi ja rakensin pintin. Pintti on aina pintti. Hiekanvärinen vaahto. Hyvin tummanruskea juoma. Viinimäinen alkumaku. Sitten suklaati pilkistelee. Siinä rajoilla vesittyykö lopuksi. Arvelen, että aika on tehnyt tehtävänsä tämän juoman osalta. 2 x 1,99€.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
10 months ago
2.0
Allesormenleveydenverran maitokahvinväristä nopeastilaskevaa vaahtoa samean tummanruskean hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän suklaisen esanssisen maltaiselle ja maistuu kuivan rapsahtavan suklaisen pliisun maltaiselle, pari bojoa. PE: 15.10.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Market Verkahovi
10 months ago
2.0
Reilunsormenleveyden verran luonnonvaaleaa aikanopeastilaskevaa vaahtoa tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean esanssisen kahvisen suklaisen makian paahteisen maltaiselle ja maistuu erittäin ohuen kahvisen vetisen köykäsen pliisulle, pari pojoo armosta, PE: 15.10.2023.

Post author: Antza
Antza
@ K-Supermarket Jakomäki
10 months ago
Prykmestar Porter Suklaa, Finland
2.5
Samea, vähän likaisen ruskea olut. Vaahto laskeutuu nopeasti. Tuoksu suklainen, kaakaoinen. Ensivaikutelma pehmeän maltainen, suklainen, kaakaoinen. Jälkimaku vähän vetinen, ohuehko ja laktoosimainen kitkerähkö makeus tulee vahvasti läpi. (jälkikäteen luntattuna - ei tässä ole laktoosia).

Post author: Furi
Furi
@ K-Citymarket Turtola
10 months ago
2.5
Pääsiäinen saa loppua tähän.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Market Verkahovi
11 months ago
Prykmestar Porter Suklaa, Finland
3.3
Hyvin tummanruskeaa ja sameahkoa. Vähäinen, kevyen rusehtava ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean tumman maltainen, runsaan ja makean suklainen, tumman siirappinen, kevyen paahteinen ja kahvinen. Maku tumman maltainen, melko selkeän paahteinen ja kahvinen, selkeähkön suklainen, hieman ruisleipäinen, oudohkon vihreän ja vetisen kitkerä sekä maltillisen humalaisen katkera. Osin ihan hyvät ja kohtuullisen tasapainoiset maut. Suutuntuma on kepeähkö ja vähähiilihappoinen. Osin ihan hyviä makuja sisältävä olut, mutta kokonaisuus jää hieman latteaksi ja laihaksi.

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ S-market Tippavaara Hämeenkyrö
11 months ago
3.4
Todella suklainen. Vetisyys vaivaa hieman, mutta yllättävän hyvä. Paahteisuutta löytyy, makeutta löytyy myös aavistuksen verran. Ihan toimiva porter. Paljon parempi kuin aiempi vastaava, mutta ei nyt mikään äärimmäisen kummoinen kuitenkaan. Ihan juotava. Alkoholia pitäisi olla varmaan tuplasti, että tämä pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.