Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aasi '22 11.0%, Sonnisaari Panimo, Finland
64 ratings
3.8
Aasi '22
11.0% Imperial Stout
Unlock the Sonnisaari sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Year 2022. This yeaar's version of our beloved imperial stout is all about BODY. THICK BODY! BODY! This double mashed imperial stout is a complex mix of dark chocolate, coffee, candied malt and ripe frui hop flavor. And it is not "pastry-sweet": the 86 EBU:s destroy those cloyning notes. Grab a bottle or several units - it will serve you well for years! 86,0 EBU. 30,8 °P.
IBU: 86

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
@ Sonnisaari Panimomyymälä
3 months ago
Aasi '22, Finland
3.6
Hyvää vaahtoa löytyy tästäkin. Ja pikimusta on. Tuoksu on muuten hedelmäinen ja miellyttävä. Asetoni vähän tulee kylmänä läpi. Mustaherukkaa, paahteista kahvia. Aprikoosia. Tämä on kyllä aika tykki. Nyt on katkeroa. Sonnisaaren tyyliin. Katkeruus iskee päälle kuin hyeena. Huh. Tylysti runkoa ja paahteisuutta. Tavallaan todella tuhtia greippiä. Saatana on kyllä makua. Katkeruutta pitää kyllä sietää. Kirpeä on. Kalkkisuutta. Perkeleen katkeran stoutin ystäville. Helvetin paahteinen jossa greippiä todella paljon. Kuin metrin halko takaraivoon nämä maut. Huh. Liian tykki mulle. Silti multaista noutajaa parempi. Liian raskas mulle. Aavistuksen makeutta.

Post author: Kauko K
Kauko K
@ Lakeuden Panimojuhlat 2024
6 months ago
4.8

Post author: Feline B
Feline B
6 months ago
5.0

Post author: Nikkari
Nikkari
@ Lakeuden Panimojuhlat 2024
6 months ago
4.1

Post author: Mandariini
Mandariini
@ Lakeuden Panimojuhlat 2024
6 months ago
3.7

Post author: Pete81
Pete81
@ Rytmikorjaamo Seinäjoki
6 months ago
Aasi '22, Finland
2.2
Erittäin hyvää tummaa ehkä hivenen suklainen

Post author: Thyy
Thyy
@ Sonnisaari Panimomyymälä
7 months ago
Aasi '22, Finland
3.5
Olut on väriltään musta ja vaahdoton olut. Tuoksu on tummansuklainen, kahvinen, aromikas, paahteinen. Maku on suklainen alkuun, jonka jälkeen muuttuu paahteisen kahviseksi sekä paksu/tuhti Imperial stout. Turhan paahteinen omaan makuun! Sopii suklaaherkkujen kera taikka ihan vain nautiskelujuomana.

Post author: Harala
Harala
@ Alko Verkkokauppa
7 months ago
Aasi '22, Finland
3.8
Alkuun taas pientä pakinaa. Pink Floyd:ilta parasta ja toisaalta maailmankaikkeuden paskoin albumi, saa arvata kumpaa kuuntelen😂. Aikaisempien IS oluiden täyteläisyyden vuoksi juodun vesi litran jälkeen kotimaista antia. Tuoksu paahteinen ja humalan kyllästämä, sitä osasin odottaakin ja toisaalta toivoakin. Siis vaihtelun vuoksi. Toki kahvin aromiakin on mukana. Maku vastaa tuoksua "täydellisesti" . Suutuntuma täyteläinen. Makea, mutta hieman liikaa humalan kitkeröittämä.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Sonnisaari Panimomyymälä
8 months ago
Aasi '22, Finland
4.2
MSS ja nautiskeluun tummaa… Tuoksu on suklaisen paahteinen sekä hieman kahvinen. Vahvan paahteisen kahvinen aromi öljymäisellä twistillä tärähtää heti alkuun. Makean suklainen tärähtää esiin suullisen edetessä. Lievän makea suklaisuus paahteisella kahvilla ja edelleen todella öljymäisellä twistillä on jälkimaku. Onpa liukasta ja ei yhtään liian makeaa hyvää kahvin korviketta on tarjolla nyt. Olut pehmenee vielä enemmän kun malttaa antaa oluen hieman lämmetä. PE 16.11,24

Post author: Lasis
Lasis
@ Alko Verkkokauppa
9 months ago
Aasi '22, Finland
4.0
Mustaa. Vaaleanruskea vaahto. Tuoksu paahteinen. Maku pehmeä, öljyinen, paahteinen, kahvinen, suklainen, liköörinen ja tuhkainen. Miellyttävä olut.