Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tonka Bean Vanilla Stout 9.0%, Mallassepät, Finland
98 ratings
3.5
Tonka Bean Vanilla Stout
9.0% Imperial Stout
Unlock the Mallassepät sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
A strong dark beer that combines aromatic tonka bean, luxurious vanilla and some deep dark secrets our head brewer Jaakko is not willing to talk about. Nevertheless, enjoy!

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ Mallassepät
4 months ago
Tonka Bean Vanilla Stout, Finland
3.5
Olut on väriltään lähes musta ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on vaniljainen, aromikas, suklainen Maku on vaniljainen, aromikas, suklainen sekä tonkapapuinen. Nyto n kyllä oikein mukavan makuinen Imperial Stout. Makeuttakin on juuri sopivasti.

Post author: Paukku S
Paukku S
@ Mallassepät
7 months ago
3.8

Post author: Matias H
Matias H
@ Mallassepät
7 months ago
2.9

Post author: Teijo
Teijo
@ Pub Hukka
9 months ago
Tonka Bean Vanilla Stout, Finland
3.5
Suklainen tuoksu ja suklaata/vaniljaa maussa. Maistui.

Post author: orson
orson
@ Alko Keskusta Kuopio
9 months ago
Tonka Bean Vanilla Stout, Finland
3.6
Tonkapapu imperial stout ja sitä tämä tosiaan on. Ihan täyttä tonkan ilotulitusta. Omaan makuun aivan liian yksipuolisen tonkainen, mutta tonkan ystäville varmasti herkullinen tuote.

Post author: Hessu
Hessu
10 months ago
4.2

Post author: Molliturpa
Molliturpa
@ Mallassepät
10 months ago
3.6
Kaatuu juoksevana lasiin. Kohtuullinen vaahto, kokomusta väri. Tuoksu on vaniljainen ja aavistuksen hedelmäinen. Runko varsin kepeä, katkerot selkeästi huomattavia. Maku on suklainen ja vahvan vaniljainen. Maussa hieman jouluista mausteisuutta joka toimii kokonaisuudessa hyvin. Todella hyvä bisse, joskin kyllä näihin henk. Koht. Kaipaisi hieman paksumpaa runkoa.

Post author: Niklas V
Niklas V
11 months ago
2.5
Mustan ruskea eikä vaahtoa. Tuoksu: vanilja, suklaa, ilmeisesti tonkapapu. Maku: vanilja, lakrista, suklaa, yrtti. Kivasti humaloitu. Mielenkiintoinen olut minun makumaailmaan tonkapapu ei kyllä istu.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Mallassepät
11 months ago
Tonka Bean Vanilla Stout, Finland
3.7
Kahvin korviketta kehiin ennenkuin 🎂🍰☕️ Tuoksu on vaniljainen, suklainen sekä pähkinäinen omaan suuhun joka taitaa olla sit tuota tonkaa… Suklaisen, kaakaoinen, todella kermaisella pähkinällä on alkumaku. Paahteinen kahvisuus voimistuu suullisen edetessä. Paahteisuus tonkalla eli pähkinällä jossa on makeahkoa vaniljakaakaota mausteena on loppumaku. Yllättävän liukasta 🖤🖤🖤 🍺 öljyä. On ihan nautittavaa kahvin korviketta on, vaikka ei olekkaan parasta Seppien tavaraa olekkaan. En osaa sanoa onko kotikypsytys muuttanut mitään. CAN 18.11.23 BBE 18.11.24

Post author: Urja
Urja
@ Urja's Man Cave
11 months ago
Tonka Bean Vanilla Stout, Finland
4.6
Pintaa peittävä kukka. Tuoksuu paahteinen vanilja/suklaa. Tuoksussa jokin uusi tuttavuus. Ja ilmeisesti se on toi tonkapapu. 🤷🏻‍♂️ taustalla hivenen lakritsia ja siirappia. Ompas jännä tuo tonkapavun maku. 😀 kevyttä suklaata jonka seassa ripaus siirappia tuomaan makeutta. Vanilja tuo taustalla mielyttävää pehmeyttä. Lakritsi tulee kevyesti prosenttien kanssa esiin. Tuhdin paahteinen olematta kuitenkaan liian jäykkä. Oljyinen tuote joka kuitenki loppua kohden pehmenee kivasti. Loppu maku on pitkä jättäen proteiinisen pavun maun pienellä vaniljan tvistillä. On se vaan hyvä ettei kaveri pidä tummista niin saa lahjaksi tälläistä herkkua. 🤤❤️