Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Festa Major 5.0%, Garage Beer Co., Spain
12 ratings
3.3
Festa Major
5.0% India Pale Ale

Reviews

Post author: GrabMeABeer
GrabMeABeer
3 months ago
3.5

Post author: emejotarose
emejotarose
7 months ago
4.0

Post author: Cedric C
Cedric C
@ La Canetterie
1 year ago
Festa Major, Spain
3.2
đŸ‡Ș🇩đŸ‡Ș🇩 toute lĂ©gĂšre pour ipa. HoublonnĂ©e mais pas trop , pas vraiment amĂšre, mais fruitĂ©e. Bref c'est pas mal mais garage nous a habituĂ© Ă  mieux

Post author: veltto62
veltto62
1 year ago
3.1
😃👌đŸș

Post author: jari
jari
@ Pien Webshop
1 year ago
3.5

Post author: Jocceri
Jocceri
@ K-Supermarket Lasihytti
1 year ago
Festa Major, Spain
3.6
Uusin IPA Del Barrio sarjalainen joka juhlistaa Gracia's Festa Majoria. Lime lyö löylyÀ ja pilkahdus muita trooppisia hedelmiÀ sekÀ kevyttÀ kukkaisuutta. Aika vaisuksi jÀÀ kuitenkin jotenkin. Veto NEIPA.

Post author: GAAS
GAAS
1 year ago
2.9

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 years ago
Festa Major, Spain
3.2
HyvĂ€t on vaahdot ja pysyvÀÀ on. VĂ€ri tumman keltainen ja kevyen samea. Tuoksussa sekahedelmĂ€t. EmĂ€ntĂ€ teki myskikurpitsa pataa. Sen tuoksu nenĂ€ssĂ€ enkĂ€ sen takia oikein saa kiinni oluen tuoksusta kunnolla. YritetÀÀn silti. Raikas, hento, ananasta, persikkaa. Ihan kiva. Maku aprikoosi vetoinen ja kuiva. HedelmĂ€inen, pikkuisen savuinen. Öljyinen suutuntuma jÀÀ jonkin verran. Sellainen hedelmĂ€isen helppo juotava. Aika harmiton eikĂ€ jÀÀ mieleen. Hyvin tehty mutta ei erotu mitenkÀÀn massasta. Laadukas kyllĂ€ mutta jotenkin maut jÀÀvĂ€t piippuun. Makua voisi olla enemmĂ€n . Ei vikaa mutta vĂ€hĂ€n mitÀÀnsanomaton kun ei ole makua. Moderni IPA. LĂ€hinnĂ€ janojuoma. Ei oikein muuta. PientĂ€ hapanta aprikoosin ja savun sekaista katkeroa. No jaa. Juo mutta ei toista kertaa tule ostettua. Aika vetinen. TyylissÀÀn ei mitenkÀÀn kĂ€rkipÀÀtĂ€ kyllĂ€. Puhtaat maut kyllĂ€. Vikaa tĂ€ssĂ€ ei ole. Makua vaan kovin vĂ€hĂ€n.

Post author: Lauri O
Lauri O
2 years ago
3.2

Post author: Ptitos C
Ptitos C
2 years ago
4.0
Peu amer pour une IPA.