Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Garage Beer Co.
5110 ratings
Garage Beer Co.
Barcelona, Spain


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Nikke
Nikke
8 hours ago
4.1
Trooppistahedelmää,persikkaa,mangoa,marjaisuutta ja pikkusen makeutta. Lopussa kuivaa sitruksisuutta ja hieman yrttisyyttä sekä ruohoisuutta

Post author: Heinojii
Heinojii
@ Haze Wave Festival 2024
9 hours ago
4.2

Post author: Nikke
Nikke
10 hours ago
3.9
Makeahkoa,hedelmää,hunajamelonia, humalaa ja karkkisuutta

Post author: Mika M
Mika M
@ Haze Wave Festival 2024
13 hours ago
4.0
Ei olisi tarvinnut suolaa

Post author: burnbeat
burnbeat
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
2 days ago
3.9
Irlannin dipattomuuden jälkeen tämä ”epsanjalainen” on herkullista juotavaa. Shortly in English: In Ireland good dipas were hard to find, luckily I had this one in freezer after returning to home.

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Arkadia
2 days ago
4.6
Uusintamaistoon tölkistä (canned 04/2024): Kirkkaan, syvän, kevyen oranssisen ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean, runsahkon ja melko raikkaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää, nektariinia) ja selkeän dänkkisen tunkkainen. Oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, runsahkon ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää, appelsiinia), runsahkon ja mukavan dänkkisen tunkkainen, kitkerähkön greippinen ja hentoisen pihkainen, pehmeän vaalean maltainen sekä selkeän humalaisen katkera ja poltteinen. Alkoholi lämmittelee taustalla. Edelleen oikein hyvät, runsaat ja tasapainoiset maut, vaikka paras raikkaus onkin jo tietenkin laimentunut. Suutuntuma on melko täyteläinen, pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Edelleen erittäin maukasta, runsaan ja miellyttävän hedelmäistä ja mukavaa juotavaa, vaikka kaikista paras raikkaus onkin jo hälventynyt. Hieno olut!

Post author: Johan B
Johan B
2 days ago
4.4
Aroma: Beautiful! A lot of stone fruits (peach, mango, apricot). Also that typical Nelson aroma with gooseberries & grapes. Citrus. Taste: Nice! Juicy & creamy. Lime, apricot, peach, pineapple, gooseberries, white wine. Mild but flavorsome. Love it!

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
3 days ago
4.0
17.5.2024 Hophausissa nautittu. Jäänyt reittaamatta.