Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Festa Major 5.0%, Garage Beer Co., Spain
12 notes
3.3
Festa Major
5.0% India Pale Ale

Avis

Post author: GrabMeABeer
GrabMeABeer
4 months ago
3.5

Post author: emejotarose
emejotarose
8 months ago
4.0

Post author: Cedric C
Cedric C
@ La Canetterie
1 year ago
Festa Major, Spain
3.2
🇪🇦🇪🇦 toute légère pour ipa. Houblonnée mais pas trop , pas vraiment amère, mais fruitée. Bref c'est pas mal mais garage nous a habitué à mieux

Post author: veltto62
veltto62
1 year ago
3.1
😃👌🍺

Post author: jari
jari
@ Pien Webshop
1 year ago
3.5

Post author: Jocceri
Jocceri
@ K-Supermarket Lasihytti
1 year ago
Festa Major, Spain
3.6
Uusin IPA Del Barrio sarjalainen joka juhlistaa Gracia's Festa Majoria. Lime lyö löylyä ja pilkahdus muita trooppisia hedelmiä sekä kevyttä kukkaisuutta. Aika vaisuksi jää kuitenkin jotenkin. Veto NEIPA.

Post author: GAAS
GAAS
1 year ago
2.9

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
2 years ago
Festa Major, Spain
3.2
Hyvät on vaahdot ja pysyvää on. Väri tumman keltainen ja kevyen samea. Tuoksussa sekahedelmät. Emäntä teki myskikurpitsa pataa. Sen tuoksu nenässä enkä sen takia oikein saa kiinni oluen tuoksusta kunnolla. Yritetään silti. Raikas, hento, ananasta, persikkaa. Ihan kiva. Maku aprikoosi vetoinen ja kuiva. Hedelmäinen, pikkuisen savuinen. Öljyinen suutuntuma jää jonkin verran. Sellainen hedelmäisen helppo juotava. Aika harmiton eikä jää mieleen. Hyvin tehty mutta ei erotu mitenkään massasta. Laadukas kyllä mutta jotenkin maut jäävät piippuun. Makua voisi olla enemmän . Ei vikaa mutta vähän mitäänsanomaton kun ei ole makua. Moderni IPA. Lähinnä janojuoma. Ei oikein muuta. Pientä hapanta aprikoosin ja savun sekaista katkeroa. No jaa. Juo mutta ei toista kertaa tule ostettua. Aika vetinen. Tyylissään ei mitenkään kärkipäätä kyllä. Puhtaat maut kyllä. Vikaa tässä ei ole. Makua vaan kovin vähän.

Post author: Lauri O
Lauri O
2 years ago
3.2

Post author: Ptitos C
Ptitos C
2 years ago
4.0
Peu amer pour une IPA.