Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hop Wave 5 8.5%, Equilibrium Brewery, United States
5 ratings
3.6
Hop Wave 5
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Edi41
Edi41
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Hop Wave 5, United States
3.8
Hieman pistävä, mutta silti hedelmäinen tuoksu. Hedelmäinen ja katkeroinen maku. Vahva ja kuiva jälkimaku. Hieno Dipa.

Post author: Reiska
Reiska
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Hop Wave 5, United States
4.3
Enempi mangoa ja ananasta, tanakassa pakkauksessa. Etukenoa tuuppaa napsakka mallaspohja, tällä kertaa on keitelty 8.5% soppaa. Pieni poltto. Muuten kuin linnunmaitoa. Taas jäätävä tapaus. 👍

Post author: Känkkis93
Känkkis93
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Hop Wave 5, United States
4.0
Mielenkiintoinen olut. Todella hedelmäinen, tuoksussa selvästi ananasta sekä mandariinia, maussa myös ananas sekä mago vahvasti läsnä. Olut vaahtosi melkoisen paljon, liekö lisätty laktoosi syy tähän? On kyllä pirun hyvä DIPA!!

Post author: Tuomo J
Tuomo J
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
Hop Wave 5, United States
4.0
Oikein trooppishedelmäinen pommi, melkein voisi NEIPAksi luulla. Ananas tulvii nenään heti lasiin kaataessa, mandariini ja greippi mukana maussa. Jälkimaku on hieman ruohoinen mutta maltillinen. Ylipäätään yllättävän pehmeä DIPAksi mukana olleen laktoosin vaikutuksesta.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Hop Wave 5, United States
4.0
Ekan lomaviikon ja saunan jälkeen olutta. 18.5. tölkitettyä Equilibriumia. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on makean kivihedelmäinen. Mangoa, passionhedelmää, nektariinia... MAKU on kermaisen hedelmäpirtelöinen ja vastaus löytyy netistä: tässä on ripaus laktoosia. Mangoa, mandariinia, hunajamelonia, ananasta ja passionhedelmää. Jälkimaussa vähän humalaöljyä ja pihkaa. Onko tuo vienoa alkoholin makua loppuliussa? SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja runsaahkon ja pistelevän poreileva Miellyttävä hedelmäinen DIPA. Kyllähän tätä mielellään juo ja kuuntelee sateen ropinaa (vaihteeksi luonnon ääniä, kun ilta meni videota tehdessä ja Faith No Morea kuunnellessa).