Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Muster 5.5%, NanoPruul, Estonia
25 notes
2.9
Muster
5.5% Milk Stout / Sweet Stout

Avis

Post author: Jarno H
Jarno H
1 year ago
2.8

Post author: Harala
Harala
@ Uba & Humal
1 year ago
Muster, Estonia
2.5
Tuoksu muistutta lähinnä marjaisaa souria. Eikä makukaan juuri viittaa sweet stoutiin. Vetistä dark lageria mustaviinimarjan lehden kera.

Post author: Cthulhu
Cthulhu
1 year ago
2.8
So much foam that did not stay on the bottle, but overflowed immediately after opening. Not even expired yet! Sweet stout, as the description says. Nice and robust, but not to my liking. So, tried but will not buy again.

Post author: Jarno L
Jarno L
@ Kaubamaja
1 year ago
Muster, Estonia
3.8
Erittäin maukas, mukava kahvin ja suklaan hento maku.

Post author: Pertsa P
Pertsa P
2 years ago
1.5
Paahteisuus hyvin dominoiva. En tiedä ihan varmaksi mitä sweet stoutin pitäisi olla mutta tässä ei makautta ollut. Maussa pitkälle itse tehdyn oluen aromeja, jotka eivät mielestäni kuulu ns. kaupalliseen bisseen.

Post author: Pertti R
Pertti R
2 years ago
Muster, Estonia
3.0
Kahvia ja kevyesti mustaviinimarjaa.

Post author: Virpi E
Virpi E
2 years ago
2.5

Post author: Conoseur
Conoseur
2 years ago
Muster, Estonia
2.7
Cafe lattea, mallasta ja hivenen jotain marjaa

Post author: Indrek K
Indrek K
@ Home
2 years ago
1.0

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ SIP
2 years ago
3.5
Ei musta, vaan ikään kuin Lolan ruskea, samea. Hienoista hiivahippuja leijailee. Reilu neljön sormen vaahto, laskee melko nopeasti mutta jättää puolen sormen reunan ja tasaisen melko paksun rusehtava maton, jossa myös tummempaa ruskeaa. Tuoksussa kahvinpuruisuutta, humalassa kaarnaa. Melko hapokas. Maussa nousee katkerot ja kevyt kahvisuus. Mietoa sitruksisuutta perässä. Ei kovin makea, enemmän hapan kuin odotin. Kuitenkin kaskaomaista sävyä keskellä. Kielelle jää kevyt sitruunahappoisuus. Lopussa katkerot korostuvat lisää, kevyesti ruisleipäinen sävy. Tuhkaisuutta myös loppua kohden. // Kun juoma ehtii seistä lasissa ja vähän lämmetä, alkaa myös makean sävyt nousta. Ei tosiaan makea niin kuin odotin. Ei kovin sweet stout minusta. Hyvässä balanssissa. Ei liian tuhkainenkaan. Ihan menevä, mukava juoma jalkapallon katseluun.