Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ajurin Kyytti 5.0%, Pyynikin Brewing Company, Finland
137 betyg
3.3
Ajurin Kyytti
5.0% Stout
Unlock the Pyynikin Brewing Company sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Tynnyrikypsytetty, muheva talvistout. MALTS: Pilsner, Roasted barley, Caramel Pale Malt, Wheat Malt, Ohra Hiutale HOPS: Bramling Cross, Target

Recensioner

Post author: Lauri
Lauri
@ Pyynikin Brewing Company Shop
2 months ago
Ajurin Kyytti, Finland
3.9
Ja siitä vielä viimeisen tölkin myötä hyvästit muinoiselle Pyynikille. Hienoa oli meno muinoin, mutta loppu täysi vitsi. Valitettavasti! Tässä oluessa vielä pieni häivähdys siitä "vanhasta" alkuaikojen Pyynikistä ja onkin oikein maukasta juotavaa ja vielä oikein hienosti säilynyt (BB 01/2023): Maukasta tummaa mallasta, makeaa siirappia, kevyttä paahdetta, runsasta tummaa suklaata, rusinaa ja luumua. Vielä kun olisi tuplasti pinnoja rungossa, niin olisi todella kova olut. Nyt jää vähän kepeäksi. Onneksi kuitenkin säästin sarjan parhaan viimeiseksi, niin ei jää aivan niin paha maku suuhun.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
9 months ago
Ajurin Kyytti, Finland
3.5
Tänään ei oikein ole valinnat toimineet joten uskaltaa ottaa Pyynikin. Tämä on parasta ennen 1.23. Joten saa nähdä onko kuosissa. Hyvä vaalean ruskea vaahto ja kohtuu pysyvä. Väri on musta tärpätti ja läpi ei näy. Tuoksussa ensin selvästi viskitynnyri. Viski ja savuisuus pinnassa. Sitten tummaa mallasta, hedelmää, samariinia, pieni vanilja. Makea kahvi. Mineraalisuutta. Tuoksu on oikeasti aika hyvä. Nämä tummat Pyynikki handlasi aikanaan ihan hyvin. Joten ei Pereä pelkästään moittia voi. Maku ja tuoksu hyvin kohtaa. Maitokahvia on paljon. Paahteisuutta, hedelmää, samariinia. Ei tämä huono bisse ole. Kaakaojauhetta. Kyllä viskitynnyri hennosti taustalla maistuu selvästi. Hentohan tämä toki on näillä volteilla mutta ihan hyvä mun mielestä. Hyvin on ikä tätä kohdellut. Bourbon maistuu muuten selvästi tässä. Kaikki kunnia Perelle tästä oluesta. Kiva bisse. En hirveästi oo juonut mustia oluita joten armotonta vertailupohjaa ei ole. Mutta olut on silti hyvä mun mielestä. Ihan tasapainoinen. Harmi ettei Pyynikin vaaleat ei ikinä lähteneet samaan lentoon mustien kanssa.

Post author: Karri H
Karri H
@ Pyynikin Brewhouse
1 year ago
3.0

Post author: Timå
Timå
@ Pyynikin Brewhouse
1 year ago
3.3

Post author: Kimmo Koo
Kimmo Koo
@ Pyynikin Brewhouse
1 year ago
4.1
Musta, paksu,miellyttävä,helppo juoda

Post author: Iso Kari
Iso Kari
@ Pyynikin Brewhouse
1 year ago
Ajurin Kyytti, Finland
3.9
Kivan savuisa

Post author: Samvais_22
Samvais_22
1 year ago
3.0

Post author: Salla
Salla
1 year ago
3.0

Post author: Kimble 75
Kimble 75
@ Pyynikin Käsityöläispanimo
1 year ago
2.9

Post author: VanhaKukko
VanhaKukko
@ Pyynikin Brewhouse
1 year ago
Ajurin Kyytti, Finland
3.6