Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sassy Shark 8.0%, Orava Brewing, Finland
49 notes
3.5
Sassy Shark
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
69,0 EBU. 21,1 ‘P.
IBU : 69
Houblon : Azacca, Cashmere, Nelson Sauvin, Strata
Malts : Oat, Pale, Wheat
Non filtrée

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
2 months ago
3.5
Indiana Jones esittää: R.I.P Orava Brewing. PE: 13.02.2023. Tämmönen oli jemma nimiseen paikkaan jäänyt. Sormenleveyden verran luonnonvalkoista vaahtoa samean oranssinkeltaisen hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean maltaisen hedelmäisen lepposalta ja maistuu makean rapsakan pajuisen pihkaisen greippisen lepposalta, semmonen kolme ja vartti ylöspäin.

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
Sassy Shark, Finland
4.3
Syvän ja kevyen rusehtavan oranssista ja hyvin sameaa. Hyvin vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, aprikoosia, ananasta). Todella hyvä hedelmäsoseinen tuoksu! Maku runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, guavaa, ananasta, aprikoosia), kevyen greippisen kitkerä, havuinen ja saippuamainen, pehmeän vaalean maltainen sekä selkeän humalaisen katkera ja poltteinen. Oikein hyvät vaikkakin makean puoleiset maut. Suutuntuma on runsas, täyteläinen ja pehmeä. Ajan myötä jo parhaan raikkauden menettänyt, mutta edelleen todella maukkaan ja runsaan hedelmäinen ja paksu olut. Kuin humalilla maustettua hedelmäsosetta. Maistuu!

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
3.5
Reilunsormenleveyden verran luonnonvaaleaa vaahtoa samean oranssinpunertavan hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen mangoisen vesimelonisen mehuisalle ja maistuu kuivan rapsahtavan pajuisen kallioimarteisen mehuisalle, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.0
Reilunsormenleveyden verran kellertävänvalkoista vaahtoa samean tummanoranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean ylikypsän hedelmäisen mangoisen mehukkaalta ja maistuu makean lempeän sitruksisen pajuisen greippisen pihkaisen kuusenhavuisen mangoisen mehukkaalta, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.0
Reilunsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean oranssinrusertavankeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen ylikypsän mangoisen kallioimarteisen lämmittävältä ja maistuu makean ylikypsänhedelmäisen kallioimarteisen pajuisen kepeältä, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.0
Parinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean kellanpunaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen ylikypsän mangoisen mehukkaalta ja maistuu ylikypsän greippisen pihkaisen pajuisen kuusenhavuisen lupsakalta. Kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Atte I
Atte I
1 year ago
4.1
Mukavan täyteläinen ja hedelmäinen tuhti DIPA. Runsaasti aromeja, trooppisuutta ja häivähdys katkeroa.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.0
Näftinsormenleveydenverran vaaleaa höttöistä vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen ananaksisen mangoisen mehukkaalta ja maistuu makean rapsahtavan pajuisen greippisen greipinkuoriselle, toimii silleen kolmen ja kolmenvartinverran ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
1 year ago
4.0
Näftinsormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen appelsiinisen sitruksisen pajuiselle ja maistuu makean lempeän rapsahtavan pajuisen greippisen mehuisalle, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 13.02.2023.

Post author: Leif C
Leif C
@ Orava Brewing
2 years ago
4.0
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mandariinisen kukkaisen pajuisen vesimelonisen mehuisalle ja maistuu mehuisan makeahkon greippisen pajuisen pihkaiselle, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 13.02.2023.