Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tiramisu Stout (2022) 10.4%, Mallassepät, Finland
107 ratings
3.6
Tiramisu Stout (2022)
10.4% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Unlock the Mallassepät sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Korkelaatuista espressokahvia, amarettoa, kaakaota, keksiä ja kermaista mascarponea. Näistä luodaan kunnon tiramisu. Ja näillä mauilla maustimme myös tämän voimakkaan ja tumman leivonnaisoluen. Mallassepiltä sinulle, buon appetito!
IBU: 15

Reviews

Post author: Risto K
Risto K
@ Uusi Apteekki
11 months ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
3.5

Post author: JukolanKaheksas
JukolanKaheksas
@ Mallassepät
11 months ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
1.5
Valitettavasti tämä(-kin) jälkiruuaksi tarkoitettu Stout on makuuni aivan liian yliampuvan keinotekoinen, luotaantyöntävä, sekä tympäisevän makea. Ja kyllä, tiramisu maistuu. Ei nämä maustetut pastrylitkut vain sulaudu omiin mieltymyksiini. Olisinkin salaa toivonut tämän oluen olevan enemmänkin sitä traditionaalista stouttia pienellä tiramisun vilautuksella, mutta överiksi meni 🫠 Jätetään nämä maustetut jatkossa hyllyyn muiden nautittavaksi. Ihan laadukkaan oloinen tuote ja voin kuvitella, että menekkiäkin löytyy tämän tyylisille oluille. Eikä sitä paikoilleen kannatakkaan jämähtää olut bisneksessä, vaan jatkuvasti keksiä uusia reseptejä. Tämä juntti ei vain yksinkertaisesti ymmärrä ja tuskin tulee juotua loppuun. 1.5/5.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ Mallassepät
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
4.0
Vahvan kahvin ystävänä aluksi tulee expresson kahvin vahva maku. Tästä tiramisusta vielä löytyy vaniljaa, suklaata ja eikä ole yli makea yhdistelmä.

Post author: Laitala
Laitala
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
4.0
Kyllähän tässä kahvi ja kaakao kohtaa selvästi. Jotakin mascarponemaista pehmeyttäkin tässä on. Oikein hyvin nautittava nestemäinen tiramisu.

Post author: Mikä ettei!
Mikä ettei!
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
4.1
👌

Post author: Thyy
Thyy
@ Mallassepät
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
3.7
Olut on tummanruskea ja lähes vaahdoton. Tuoksu on kaakaoinen, espressokahvinen, tuoksu muistuttaa leivonnaista! Maku on kahvinen, kermainen, suklainen, kyllä tämä leivonnaisesta menisi. Kyllä nämä pastry stoutit pitäisi melkeen kieltää lailla. Överi makeita. Tosin kai näillekki diggaajia on?! Turhan makea omaan makuun muuten kelpo olunen! Jälkimaussa viskin vivahteita sekä makeaa kaakaota. Sopii suklaaherkkujen, voimakkaiden juustojen kera nautittavaksi tai ihan seurustelu-/nautiskelujuomana!

Post author: Lari V
Lari V
1 year ago
4.3

Post author: OggiE
OggiE
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
4.0
Tastes like liquid tiramisu. Coffee, chocolate, cake, cream and amaretto aromas.

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
Tiramisu Stout (2022), Finland
4.0
Sysimustaa ja sameahkoa. Kepoinen, rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean keksinen, suklainen, kaakaomainen, kevyen kahvinen ja amarettomainen. Maku runsaan makean ja tumman maltainen, makean luumuinen ja rusinainen, paahteisen keksinen, runsahkot pähkinäinen ja amarettomainen, tumman suklainen ja kaakaomainen, kevyen kahvinen sekä melko topakan paahteinen. Ihan hyvät, muttei kovinkaan tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsas, pehmeä ja täyteläinen. Runsas ja täyteläinen jälkkäri-imppi, jossa on makuja vaikka muille jakaa. Paras tasapaino ja pehmeys jää kuitenkin puuttumaan ja suuhun jää pyörimään melko voimakas katkeruus ja pähkinäisyys, mitkä vievät makumaailmaa hieman liikaa. Muuten todella hieno olut!

Post author: Jone
Jone
@ Alko Seinäjoki Prisma
1 year ago
3.7