Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Heart 12.0%, Mallassepät, Finland
97 arviota
3.6
Black Heart
12.0% Imperial Stout
Hanki Mallassepät tarra arvioimalla mikä tahansa panimon olut Pint Please äpissä!
Mallasseppien Black Heart on samettinen ja tasapainoinen imperial stout. Tämä San Diego Super -hiivakantaa käyttäen valmistettu olut on suutuntumaltaan rikas, tasapainoisen paahteinen ja hennon hedelmäinen. Täyteläinen ja runsas olut lämmittämään synkkiä sydämiä koleassa ja synkässä Suomessa.
IBU: 33

Arviot

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
Black Heart, Finland
4.5
Lopulta tämäkin maistoon, vaikkakin "pienoisen" kypsyttelyn jälkeen (bottled 11/2021, BB 11/2024): Kevyen oranssisen sysimustaa ja sameahkoa. Hyvin vähäinen, rusehtava ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu on runsas: makean ja paahteisen tumman maltainen, runsaan ja makean tumman siirappinen, makean rusinainen ja luumuinen sekä kevyen vihreän ruohoinen ja kahvinen. Oikein hyvä tuoksu! Maku maukkaan, makean ja runsahkon paahteisen tumman maltainen, kahvinen ja kevyen tupakkainen, hentoisen tumman suklainen ja vihreän lehtinen, makean tumman siirappinen, rusinainen ja luumuinen, hieman pähkinäinen sekä selkeän katkera. Alkoholi lämmittelee mukavasti taustalla. Todella hyvät, runsaat ja erittäin tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsahko, melko täyteläinen, kuiva ja vähähiilihappoinen. Todella maukas, hienosti säilynyt ja ikääntynyt, topakan paahteinen, sopivan makea ja erittäin tasapainoinen sekä pinnoihin nähden oikeinkin mukavasti juotava imppistout. Parhautta!

Post author: Poukonen
Poukonen
3 months ago
Black Heart, Finland
3.8

Post author: Thyy
Thyy
@ Mallassepät
4 months ago
Black Heart, Finland
3.9
Olut on väriltään musta ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on suklainen, kypsän hedelminen Maku on makeahko, suklainen, hennon paahteinen. Oikein mukava Imperial Stout!

Post author: PL V-vik
PL V-vik
5 months ago
4.0

Post author: Saija H
Saija H
7 months ago
4.0

Post author: Jani R
Jani R
@ Alko Verkkokauppa
7 months ago
3.0

Post author: BBird
BBird
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
4.0

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Webshop
1 year ago
Black Heart, Finland
3.9
Suhteellisen runsas vaahto, tuoksussa kevyttä lakritsia ja vaniljaa. Samettisen pehmeä ja paksu maku, jossa kevyttä paahdetta, kahvia, vaniljaa ja mämmiä. Virheetön, tyylinmukainen ja erittäin nautittava imppi.

Post author: Timbeer IV
Timbeer IV
2 years ago
4.0

Post author: Jani K
Jani K
@ Pien Webshop
2 years ago
3.5
Paahteinen,hyvä stout. 👍🏻