Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Puola | Polska Finnish Export Stout 8.5%, Humalove Brewing, Finland
137 ratings
3.7
Puola | Polska Finnish Export Stout
8.5% Foreign Stout / Export Stout
Vahva stout, joka suunniteltiin ja pantiin yhdessä puolalaisen Wasoszin kanssa heidän panimollaan. Mäskäyksessä käytetty suomalaisia puolukoita (pitihän se lisätä puolaa Puolassa). Kypsytetty arabica-kahvipapujen ja sherrytynnyrilastujen kanssa. 64,6 EBU. 18,5 'P.
IBU: 64.6

Reviews

Post author: Timo O
Timo O
6 years ago
4.0
Nautittu 24.12.2018. Parasta ennen 12/17. Kypsytys tehnyt hyvää. Hiilarit säilynyt myös ennallaan. Maku pehmeämpi kuin tuoreena. Pieni happamuus vaihtunut kypsään luumuun. Erittäin hyvä herkku.

Post author: Mikael R
Mikael R
6 years ago
3.2

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
6 years ago
Puola | Polska Finnish Export Stout, Finland
4.0
Still good. Last one from my cellar stash. Stash cleanup has started. Hope they make more. Dark goodness. Very pleasant surprise. Espresso coffee tones and lingonberry in stout beer sounds weird but still it works!

Post author: EJVIND E.
EJVIND E.
7 years ago
3.0
Tämä stout ei säväyttänyt. Taisi olla että tarjottiin liian kylmänä. Lämpimänä ehkä maku olisi parantunut.

Post author: Hege
Hege
7 years ago
Puola | Polska Finnish Export Stout, Finland
4.0
Vuoden viimeinen olut on lähes musta stout, joka muodostaa runsaan, kuohkean vaaleanruskean vaahtopään. Vaahto säilyy joitain minuutteja ja jättää laskeutuessaan lasin reunoihin pikkuisia pitsikuvioita. Parasta ennen päiväys tällä oluella on muuten 31.12.2017. Tokkapa olisi yhtä hyvää reilun tunnin päästä... Tuoksu on melko mieto, mutta miellyttävä. Siinä on etupäässä suklaata, miedolla kahvilla höystettynä. Suutuntuma on pehmeä, suussa vaahtoutuvan vähähiilihappoinen ja melko täyteläinen. Maku on paahteinen, kahvinen ja suklainen. En maista reseptissä mainittua puolukkaa, mutta jonkinlaista hapanta marjaisuutta löytyy. Jälkimaku on paahteinen, kahvinen ja siinä on aistittavissa vieno viinimäinen vivahdus, lienee peruja kypsytyksessä käytetyistä sherrytynnyrilastuista. Minun asteikolla tämä olisi semmoinen 3.75, mutta pyöristetään ylöspäin.

Post author: Mikko M
Mikko M
@ Alko Raksila
7 years ago
2.5

Post author: allu83
allu83
@ Alko Raksila
7 years ago
3.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Alko Verkkokauppa
7 years ago
Puola | Polska Finnish Export Stout, Finland
4.0
Lähes musta juoma ja beige hieno kermavaahtomainen tovin säilyvä vaahto. Tuoksussa on kahvilla pääosa paahteisuuden lisäksi. Maku on paahteinen ja kahvinen. Rinnalle tulee hapanta marjaisuutta, puolukkaa sekä lempeää yrttisyyttä. Tummaa leipää löytyy myös samoin tummaa suklaata ja lakua. Jälkimaku on pitkä ja runsaan arabica-kahvinen. Vähäiset sherrytynnyrin lastut leikittelee hempeästi. Runko on keskivahva, pehmeä. Tää olis aivan ihanteellinen riistaherkkujen seuraksi. Mulle kyllä sopii hyvin puolukan ja vahvan stoutin liitto.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
7 years ago
3.5

Post author: Jari S
Jari S
7 years ago
3.5