Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Raspberry Syrnik 4.7%, Browar Nook, Poland
6 ratings
3.5
Raspberry Syrnik
4.7% Sour / Wild Ale

Reviews

Post author: Patricebru
Patricebru
1 year ago
Raspberry Syrnik, Poland
3.8
on sent bien la framboise, un dessert très agréable

Post author: IPAzad
IPAzad
2 years ago
3.8
On a une belle acidité liée à la framboise, l'abricot se sent moins mais est présent, le tout avec une petite epaisseur et une belle rondeur 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Post author: Oosting
Oosting
2 years ago
4.5

Post author: Beer't
Beer't
@ Beergium Webshop
3 years ago
Raspberry Syrnik, Poland
3.5
Euro Box - Ukraine 🇺🇦 Raspberry & Apricot Cheescake Ale with raspberry puree, apricot puree, natural vanilla extract. Très fruitée et légèrement acide avec des notes de vanille.

Post author: Juski
Juski
@ Beerdome
3 years ago
Raspberry Syrnik, Poland
3.7
Päivä pulkassa ja pääsee hieman hengähtämään. Eipä siinä muuta kuin olutta käteen. Tai lasiin.. Oranssinkeltaista olutta lasiin. Tuoksussa vadelmaa, aprikoosia ja makeutta. Jonkin verran myös hapanta marjaisuutta. Suussa olut tuntuu melko lattealta ja eipä tätä hirveästi ole hiilihapoillakaan siunattu. Tämä ei onneksi sinänsä haittaa, kun oluesta löytyy sopivasti makua ihmeteltäväksi. Vadelma on vahvimmin esillä, makeana sekä happamana. Seasta löytyy myös aavistus aprikoosin vivahdetta. Laktoosi ja vanilja tuo mukaan pehmeyttä sekä makeutta. Kumpikaan ei onneksi nouse vahvaksi tekijäksi oluen makupaletissa. Jälkimaku vadelmainen sekä sopivan hapan. Kokonaisuutena ihan mukavan maukas olut, joka nyt ei itsellä hirveästi juustokakku-fiiliksiä herätä vaikka tölkissä niin lupaillaan. Jos aidosta  vadelman mausta pitää niin tämä varmasti on mieleen!

Post author: Duckyduck
Duckyduck
3 years ago
3.8