Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dialed-Out 8.5%, Trillium Brewing Company, United States
8 notes
3.7
Dialed-Out
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Brewed with Sauvignon Blanc grape must, Phantasm, and hopped with Citra, Nelson, and Rakau, Dialed-Out is a display of vibrant, fruit-forward aromatics. Pouring a gorgeous sunny yellow, reminiscent of orange juice, this 8.5% Double IPA wastes no time in offering mouth-watering notes of sticky mango, juicy pineapple, and muscat grape. As the glass warms, secondary tones of candied grapefruit and gooseberry offer layered complexity. Medium-bodied and soft in its approach, Dialed-Out finishes dry and drinkable, deceptively so for its heft.

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Dialed-Out, United States
4.2
Melko kesy hopsi Trilliumiksi. ☺️ Toki tölkityksestä on jo aikaa, (31.05.) mutta mitä nyt olen ymmärtänyt muiden arvioista, tämä on ollut jo tuoreena aika lempeä nauttijalleen. Upea väri. Melkein voisi sanoa Trillium-keltaista. Tämän he osaavat. Ja kuivahumaloinnin, mutta tässä taitaa olla perus humalointi Citran, Nelsonin ja Rakaun voimalla. Tässä myös rypälemehua ja Phantasm-rypälejauhetta. Kiva happaman hedelmäinen tuoksu. Trilliumiksi tunnistettavissa happamuus ja humalointi. Suuhun sopiva maku, mutta olut on hieman hapoton, joka ei tässä haittaa liikaa, koska suutuntuma muuten on paksu ja kermainen. Tämä oli parempi kuin odotin. Hellä hopsi poskille, mutta samalla oikeastaan voimakas humalointi ja tietynlainen makea rypälemäisyys tuo suuhun haastetta. Mä tykkäsin.

Post author: Niko O
Niko O
3 years ago
4.2
Täysin samean oranssi olut, aika ohuella valkealla vaahdolla, joka hävisi nopeasti kokonaan pois. Tuoksu on hyvin greippinen, sitruksinen, appelsiininen, viinirypäleinen, cantaloupemeloninen, humalainen ja hieman mangoinen, ananaksinen ja karamellinen. Runko on keskitäyteläinen, raikkaan hiilihappoinen ja katkeroisen makeahko. Maussa on runsaasti sitrusta, greippiä, appelsiinia, viinirypäleitä, cantaloupemelonia, humalaa, mangoa, persikkaa, hieman mandariinia, ananasta ja aavistus valkoviiniä ja ruohoisuutta. Mukavan raikas ja humalan katkerointi on onnistunu kyllä tosi mukavasti. Rypälemehu tulee yllättävänkin paljon esille ja tasapainottaa mukavasti humalointia. Ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Post author: Tommi L
Tommi L
3 years ago
4.0

Post author: Juovo
Juovo
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Dialed-Out, United States
4.0
Ihana tilanne tajuta että huomenna saa yrittäjäkin pitää vapaata, hieman on menny taas höyryten eteenpäin. Trillium on vähintään sopiva olut alottaa Juhannuksia. Lasiin kaatuu hyvin samea, sitruunankuoren värinen mehu joka ei antele lävitseen juuri mitään. Vaahto on hetken sen mitä on, tyyntyy pian vain muutamaksi kuplaksi reunoille joka viittaisi hapokkuudesta. Jättää mehuisan jäljen kumminkin itsestään. Tuoksu on jännällä tapaa valkoviinimäiseen profiiliin viittaava, mutta selkeän tropiikkisen hedelmäinen reilusta greipistä, pehmeästä mangosta, kuivasta ananaksesta, rypäleisyydestä ja ehken guavastakin. Hedelmäiseen profiiliin kytkeytyy tiukasti freshin pikantti yrttisyys, saippuainen pihka ja hyvin dänkkinen ruoho. Sitruksisuus alkaa työntyä ovelasti esiin vasta hetken perästä. Sauvignonin runko on voimakkaasti niin esillä, että muutoin maltaisuus jää vain tukirungoksi taustalle pehmentämään pottia, mutta muutoin edellämainitut pölisevät hyvin. Maku antaa melkolailla potkun ensin, pitää hetki fiilistellä. Katkeroinen, jännästi kuivan puraiseva tuntuma on hyvin greippisen kuorinen, rypäleisen raikkaan täyteläinen ja viinimäisen kuivan twistin antava. Mangoinen, ananaksinen ja guavamainen muu paletti liukuu alta tuoreena. Karamellisyys on kytkeytyvä voimakkaasti hedelmäiseen kovuuteen. Pihkainen, kuivan mäntyinen työntö on maulla yllättävän luja, tähän yhtyy hyvin tumman kuiva yrttisyys josta ammentaa jopa aniksinen hetkellinen viba. Mallas on piilossa, mutta jostain sieltä kumminkin aina hetken pyörähtää puuroutuva vaalea viljainen runko. Jälkimaku hyvin humalainen, yrttinen ja ruohoinen, hedelmäkuorinen ja terävän karamellinen. Suutuntuma katkeroinen, kuivattavan puraiseva, humalaista burniakin on varsinkin jälkimaulla, hapokkuus on reiluhko, semi täyteläinen. Varsin kompleksinen tapaus taas. Huikea määrä asioita tapahtuu varsinkin suussa ja makuja irtoaa, mutta jotkin osa-alueet jää vähän sellaisiksi, että kaipaisi enemmän etenkin maltaalta. Mutta onhan tää nyt hieno ja se miten tähänkin on ympätty tuoksulle asti kamaa jotta tuntuu, niin ei voi kun tykätä. Se 'mutta' jää silti.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Dialed-Out, United States
4.0
BEER: dialed-out BREWERY: Trillium Brewing Co. BEER STYLE: DIPA COUNTRY: USA ABV.: 8.5% COLOUR (EBC): Monkish Yellow (12.5) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: - HEAD: Damn loud and angry! GREY’S VIEW Citra, Nelson Sauvin & Rakau hopped DIPA w/ Phantasm (Sauvignon Blanc Grape Must). First sip is promising. It’s clearly something playfull and complex stuff. Phantasm is closer to balance in this one; giving good feel of itself without overcompensating anything. Taste has dry mixture of white wine characteristics with deep tropical feel there too. Mouthfeel isn’t as loud or swirly as the head gave expectations, which is good thing. I can’t help but I pick almost licorice kind of touch here. It must come from how all the ingredients presents themselves and blends together. It’s good, although odd. I gotta try another can of this. OTHER NOTES: Pleasant beer, but there’s a feel of too much try with this one. It’s solid and nice thirst quencher, but nowhere near the crown jewel of these dialed series. CANNED 31/5/2021 TASTED 22/6/2021