Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Green Street 7.7%, Trillium Brewing Company, United States
5 notes
3.0
Double Dry Hopped Green Street
7.7% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Double Dry Hopped Green Street, United States
2.8
BEER: Double Dry Hopped Green Street BREWERY: Trillium Brewing Co. x Other Half Brewing Co. BEER STYLE: NEIPA COUNTRY: USA ABV.: 7.7% COLOUR (EBC): Orange Juice Yellow (16.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Nice one. Dimmed and calm fruits. HEAD: Airy and large bubbled with really fast being. GREY’S VIEW El Dorado, Simcoe & Strata DDH NEIPA. Ah yes, it has that actual DDH level of DDH. Dry stuff. Taste offers, for what I can pick, candys, pineapple peels with grapefruit peels and something distantly odd flavour. It’s odd. Body is light, tight and swift with bubbles. Aftertaste offers more of that desrt kind of dryeness. OTHER NOTES: Pointless beer. CANNED 22/4/2021 TASTED 12/6/2021

Post author: RRudolf
RRudolf
3 years ago
Double Dry Hopped Green Street, United States
2.0
Eilen illalla ennen saunaa maisteltu. Samean vaalean keltainen olut. Vaahto on suuri kuplaista ja katoaa todella nopeasti. Tuoksu on korkatessa pirteän hedelmäinen, suht raikas, havuisa ja greippinen. Hetken kun on olut ollut lasissa, tuoksu on lähinnä pellettimäinen, vehnäinen ja ruohoinen. Vähän hedelmää takana. Liian kevyt runko, liiallinen hapotus ja polttava suutuntuma. Maussa lähinnä polttelevaa ja pistelevää humalapellettiä, vehnää, ruohoa ja pihkaa. Aavistuksen pilkistelee hedelmät taustalla. Olipa sekava kokonaisuus. Suorastaan huono olut 🤔 aivan liikaa kuivahumalaa kiskottu tähän, eikä mitkään humalat oikein erotu. Runko ja hapotus on myös huonot.

Post author: Niko O
Niko O
3 years ago
3.8
Täysin samean keltaista, noin puolen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, ananaksinen, appelsiininen, mandariininen, aprikoosinen, humalainen ja aavistuksen mangoinen. Runko on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja makeahkon katkeroinen. Maussa on tuoksun mukaan todella paljon ananasta, appelsiinia, mandariinia, humalaa, aprikoosia, hieman mangoa, greippiä ja kaiken takana tulee aavistus hop burnia. Siis tämähän oli melkeen puhdasta ananasmehua. Alkuun kokonaisuus vaikutti todellla mehukkaan makealta, mutta makupaletti muuttui pian katkeroisemmaksi. Aavistuksen esille tuleva hop burn kieltämättä häiritsee sen verran, ettei mene aivan parhaitten joukkoon, mutten missään nimessä voi sanoa tätä huonoksi.