Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Soon After 4.5%, Garage Beer Co., Spain
20 notes
3.5
Soon After
4.5% Session IPA

Avis

Post author: pKaarna
pKaarna
@ K-Market Väkevänkuja
3 years ago
3.3
Purkin etiketti söötti et huvittava. Vähän ehkä vaaleampaa mutta yhtä sameaa kuin appelsiinimehu. Tuoksu iloisen raikas ja hetelmäinen. Maussa kans raikkautta joka taittuu lopuksi vähän kitkerään. Mut ihan jees tuote ån. Jos maku olis sama ku tuoksu ni tää olis aivan uskomaton tuote. Mut ehkä se sit ei ois enää olutta.

Post author: Jneed
Jneed
3 years ago
Soon After, Spain
4.0

Post author: Katja
Katja
@ Hoptimaal
3 years ago
3.8
Tuoremehun väristä, tuoksussa greippi todella vahvana. Humalat maistuu tosi kivasti, katkeroakin tulee pikkuisen loppuun. Greippi dominoi maussakin, mutta ei liikaa. Hyvä ja raikas setti.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
3 years ago
Soon After, Spain
3.9
Aika pieni kuplainen vaahto ja ihan kohtuullisesti jopa pysyy. Väri on oikein auringon keltainen kuin greippi tai appelsiini mehua. Hyvä väri. Tuoksussa greippi päällimmäisenä, sitten ananas, raikasta pehmeää hedelmää. Vähän jopa banaania. Lupaa hyvää makua. Maku vastaa täysin tuoksua. Greippi kuivana, oikein greippinen ja raikas. Kuivaa ananasta. Aika mukavan kitkerä humalointi. Pitkään maistuu suussa. Tämä hyvin humaloitu greippinen kuiva mehu. Oikein miellyttävä. Pehmeä maku ja tuoksu. Todella greippinen jälkipotku.

Post author: Mogulaattori
Mogulaattori
3 years ago
3.2

Post author: Derity
Derity
3 years ago
3.7

Post author: Jiimies
Jiimies
@ City Market Pilares
3 years ago
Soon After, Spain
3.2
Samea, vaalea keltainen. Erittäin hedelmäinen tuoksu pienellä mangoisella hapokkuudella. Pehmeä kärki, kepeät hapot ja hieman tylsän sekava sekä hiivainen runko. Jälkimakuun mentäessä vetistä fiilistä mukaan. Sekavaa hiivaisuutta loppuun.

Post author: Ponttooni
Ponttooni
@ K-supermarket Joutsensilta
3 years ago
3.9

Post author: Bierhunen
Bierhunen
@ K-Citymarket Pirkkala
3 years ago
3.0

Post author: palkki5
palkki5
@ K-Citymarket Kolmisoppi
3 years ago
3.8