Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Faro Boon 5.0%, Brouwerij F. Boon, Belgium
14 ratings
3.4
Faro Boon
5.0% Lambic - Faro

Reviews

Post author: Charlotte P
Charlotte P
3 months ago
4.0

Post author: Jarmosu
Jarmosu
11 months ago
4.4

Post author: Heilneken
Heilneken
1 year ago
Faro Boon, Belgium
2.8
Avec mon nouveau verre "vintage" ūüćĽ Nez : On ressent l'acidit√©, mais derri√®re le sucre. Bouche : On a le fond acide typique des lambics, mais noy√© derri√®re un rajout de sucre tr√®s important. Une bi√®re de soif acidul√©e mais pour moi trop sucr√©e - mais elle peut plaire ! Je lui pr√©f√®re les lambics authentiques et autres vinaigres vieillis.

Post author: Plop!
Plop!
1 year ago
2.8

Post author: Sir Hopfelot
Sir Hopfelot
1 year ago
Faro Boon, Belgium
4.7
Einfach nur lecker. Spontan Vergoren in der Flasche, mit einer angenehmen s√ľ√üe. Ist auf jeden Fall was f√ľr Lambic Bier Trinker.

Post author: UK Germany Beer Assoziation
UK Germany Beer Assoziation
1 year ago
Faro Boon, Belgium
3.5
Wine taste

Post author: Julien D
Julien D
1 year ago
2.9
Ceux qui n'aiment pas la gueuze aimeront peut-être cette bière, et ceux qui aiment la gueuze n'aimeront pas forcément celle-ci...je préfère une gueuze mais elle reste intéressante.

Post author: Juho
Juho
@ K-Citymarket Ruoholahti
1 year ago
2.2

Post author: Esko N
Esko N
@ Minimani Rovaniemi
1 year ago
Faro Boon, Belgium
3.5
Ihan kuohkea vaahto punertavan ruskeassa hieman utuisessa oluessa. Tuoksu on makeahko, ylikypsän hedelmäinen, hieman rypäleinen ja villihiivainen. Osasin odottaa makeutta ja sitä todellakin löytyy. Hieman rusinainen maku. Viinimäisiä vivahteita löytyy myös. Lambicin sävyjä löytyy toki makean kerroksen alta mutta ei ne hirveän hyvin pääse esiin. Hieman karkkimainen jälkimaku. Kohtalaisen raikas myös. Kyllä tämä maistuu, jos pitää lambiceista. Voi järkyttää, jos ei tiedä millaista olutta sitä tulikaan lasiin kaadettua. Saisi olla tuoreempaa, bb. on jo 3 kk päässä. Volttiakin voisi olla lisää ja makeutta vähemmän, mutta on tämä kuitenkin aika hyvä.

Post author: Antti H
Antti H
@ K-Citymarket Ruoholahti
2 years ago
Faro Boon, Belgium
4.0
Täysin flätti vaahto, tumman kuparinruskea väri, valoa vasten hieman oranssiin taittuva, utuinen ja pohjalla hieman sakkaa havaittavissa. Tuoksu on makea, omenan kuorta ja siirappia. Hieman jälkiruokamainen. Maussa marjaisuutta, omenaa ja siirappia. Kandisokeria loppumaussa tasapainottamassa. Muutama saman tyylinen joskus tullut maistettua ja ei tästä mitään isompia virhemakuja löydä. Helposti nautittava jälijuoma.