Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Enter The Fog 10.0%, Monkish Brewing Company, United States
9 notes
3.9
Enter The Fog
10.0% New England Triple IPA
Triple IPA with Citra, Nelson Sauvin, and Galaxy hops.
Houblon : Citra, Galaxy, Nelson Sauvin

Avis

Post author: RMS
RMS
@ Drikbeer
13 days ago
4.4

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Barski Helsinki
5 months ago
Enter The Fog, United States
4.4
Hanasta. Oikein toimiva mehuisa tipa Monkishilta. Citra, galaxy ja nelson sauvin tarjoaa sitruksien hedelmäistä, mutta samalla ronskimman ruohoista ja rypäleistä tunnelmaa. Selkeästi hiukan katkeramman puoleinen, mutta kuitenkin kivasti pehmeän hedelmäistä makeutta mukana. Suussa täyteläinen, mehuisa ja aavistuksen kuivattava. Näihin voltteihin nähden petollisen helppoa juotavaa. Ei sen kummemmin mitään valittamista, maistuva ne tipa, Monkish ei tuota pettymystä näissä.

Post author: LeMontee
LeMontee
@ Barski Helsinki
5 months ago
4.5
Linnunmaitoa

Post author: NaeZae
NaeZae
5 months ago
Enter The Fog, United States
4.2

Post author: JSJ
JSJ
@ Drikbeer
6 months ago
Enter The Fog, United States
4.4

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
6 months ago
Enter The Fog, United States
4.4
Oikein tasapainoinen ja klassinen Monkish - mehu.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Enter The Fog, United States
4.5
Perjantai koitti ja vihdoin duuniviikko ohi. Parempaa hopsia lasiin. Tässä mielenkiintoisesti Citran ja Galaxyn lisäksi Nelsonia. Sen vihreydestä ja ruohoisuudesta joko pitää tai ei. Törkeän hyvän näköinen olut. 😍 Upean keltainen ja paksu kokonaisuus. Oi että, kuinka raikas tuoksu. Sitrusta, kukkaisuutta ja ruohoisuutta. Nelson sopii tähän erittäin hyvin. 👌 Maku on just eikä melkein. Paksu suutuntuma ja laadukasta ja monipuolista humalatykitystä alusta loppuun. Ei moitteita. Humalointi on omalla tavallaan ihanan ”raakaa”, tuoreruohoista ja hapanta ilman kuivahumalointia. Just hyvä! Tämä oli Batch 2, joka on tölkitetty 1.4.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Enter The Fog, United States
4.4
Eihän se olisi viikonloppu ilman Monkishia. Nyt lasiin Enter the Fogista batch 2, jolla mukava 4,64 UT ka tällä hetkellä. Humaloitu Citralla, Nelsonilla ja Galaxylla. Tölkitetty 01/04/21, joten ikää tänään nelisen viikkoa. Kaatuu lasiin todella pirteän keltaisena ja täysin samean sekä paksun mehuisana. Pinnalla käväisee reilu sormen korkea vaalea vaahto. Tuoksu on tuore, raikas ja aavistuksen hapan. Rypäleisyyttä, valkoviiniä, vaaleaa yrttisyyttä, metsäisyyttä ja kuivahkoa sitrusta. Maku on kevyt ja raikas. Aika huikeaa, että tässä on 10% alkoa. Kokonaisuus on aavistuksen hapan ja valkoviininen. Rypäleisyyttä, appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Jälkimaussa aavistus makeutta, yrttiä ja metsäisyyttä. Pientä hedelmäkarkkisuutta. Suutuntuma on hyvä, ja kuten alussa sanoin, niin alkoholi on kyllä todella hukassa. Tämä on taas aavistuksen erilainen TIPA Monkishilta. Sokkona sanoisin, että tässä on käytetty Phantasmia, koska niin reilu tuo valkoviinisyys ja rypäleisyys on.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Enter The Fog, United States
4.3
Tölkitetty 1.4.2021 ollen nyt päälle 2,5 viikkoista. Batch 2. Tuhtia tipaa ja kaikenlainen runsaus tuntuu. Alkoholi maultaan piilossa, mut voltit huomaa. Tuttu Monkishmainen makumaailma, jossa nelsonin kuivakka vihreys puskee ikävän paljon läpi. Nelson ei ole viime aikoina itselleni maistunut ja varmaan korostunee nytkin tässä. No, onhan tämä maukas kokonaisuus Nelsonista huolimatta, mutta ei kyl omiin suosikkeihin päädy.