Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Large Shadows 10.1%, Monkish Brewing Company, United States
3 notes
Large Shadows
10.1% New England Triple IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Large Shadows, United States
4.4
Se olis Monkishin aika. Tällä kertaa keitossa Uuden-Seelannin Rakauta sekä Australian Galaxya. Tölkitetty 24.03. Vaikuttaa ennakkoon mielenkiintoiselta. Erittäin kuiva ja omanlainen, yrttinen tuoksu. Yrttisyys on oikeasti melko voimakasta ja erilaista mitä on hetkeen näissä ollut. Jännä tuoksu ja se jatkuu myös maussa. Ihanan erikoinen humalointi. Happamuuden puolesta tuoksussa kiwiä ja sitrushedelmiä. Tuhti ja melko kuiva kokonaisuus, joka ei todellakaan sovi aloittelijoille. Positiivisinta tässä oli erilaisuus. Mielenkiintoinen tipa, mutta melko haastava. Alkoholi täydellisesti piilossa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Large Shadows, United States
4.4
Jatkamme iltaa Monkishilla, ja heidän Triple New England IPA:lla, joka on humaloitu Rakaulla ja Galaxylla. Tölkitetty 24/03/21, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Kaatuu lasiin todella vaalean ja paksun mehuisan keltaisena. Pinnalle nousee reilu sormen korkea kuohkea vaahto. Tuoksussa pirteän hapanta hedelmää reilusti, sekä uskomaton määrä humalakäpyisyyttä. Maku on aavistuksen kuiva ja runsaan humalakäpyinen. Kevyttä yrttisyyttä ja vihreää metsäisyyttä. Aavistuksen hapanta appelsiinia, ananasta, kiwiä ja persikkaa. Jälkimaku on lyhyt ja kuivan yrttinen. Suutuntuma on paksu ja alkoholi todella hienosti piilossa. Tämä on kivan erilainen TIPA taas Monkishilta. Ei yhtään makeutta, eikä alkoholia. Pelkkää kuivaa humalatykitystä yhdistettynä hivenen happamaan hedelmään.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Large Shadows, United States
4.4
Tölkitetty 24.3.2021 ollen nyt 3,5 viikkoista. Tuntumaltaan huomaa helposti tämän olevan tipaa, mutta alkoholi on hyvin piilossa. Humalointi on hyvinkin runsasta. Katkerossa tietynlainen tiukka kuivuus mukana. Maultaan tutun laadukasta Monkishia. Miellyttävän mehuisa makumaailma. Hedelmäisyys on pehmeää ja kääntymässä ylikypsempään suuntaan. Persikkaa, ananasta, appelsiinia. Sitruksinen greippisyys leikkaa makeutta. Hyvin mukava tipa.