Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tsjuster VAT#43 Buffalo Trace Bourbon 10.0%, Berghoeve Brouwerij, Netherlands
3 ratings
Tsjuster VAT#43 Buffalo Trace Bourbon
10.0% Imperial / Double Black IPA

Reviews

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
3 years ago
Tsjuster VAT#43 Buffalo Trace Bourbon, Netherlands
3.8
Sen verran pervolta kuulostaa 10% BlackDipa/Tipa Buffalo Trace tynnyrissä käyneenä vielä,että pakkohan se oli testiin ottaa😅🍻.Hintakaan ei tainnut muistaakseni montaa euroa olla 🤔. Tuoksu varovaisesti paahteisen maltainen ja tammipuis sävytteinen.Oikein kun yritän nokkaani lasissa uittaa uskon löytäväni kepeää sitruksisuuttakin😅. Jaahas jaahas 😅 Aikas vahvasti vähän heikommalta BWtä tämä kyllä maistuu.Lähes hapotonta ja tasaista nestettä,mikä vähän öljyistä pintaakin muodostaa. Suklaisuutta paahteisemmalla mallaspedillä,mihin sitten laimeahkoa Bourbonin sekoittuu tammipuisen oloisella ujutuksella messiin.Sitruksisuutta on taustalla greippisemmällä pehmeää happamuutta tähän tuovalla tavalla. Itse pidän jopa tästä itseasiassa😅. Vähän tämä toki jää,jos tätä moniin parempiin Black Ipoihin/Dipoihin vertaa,mutta omalla tavallaan hyvä "välimaaston" olut 🌞🍻. (Maistuu oikestaan paremmalta vielä lämmettyään 😉)

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ De BierTonne
3 years ago
Tsjuster VAT#43 Buffalo Trace Bourbon, Netherlands
3.6
Kokeillaas tällasta onko tämä nyt black ipaa sitten, nyt kun sain lakat ruiskittua, muksut nukkumaan ja pääsee rauhottumaan sohvalle 🍺 Tuoksu karamellisen hedelmäinen sekä leipäinen. Myös hiukan vaniljaa olen aistivinani. Pieni häivähdys bourbonia. Kevyen tuntuista suussa. Ikävä kyllä maku ei ole yhtä vahva, kuin tuoksu. Bourboni tässä tulee kivasti esiin karamellisen vaniljan kanssa, mutta muuten jää vähän miedoksi. Leipäistä mallasta kevyen paahteisuuden kanssa myllertää taustalla. Jaa, no en oikein tiedä. Kevyempää, hyvänmakuista tynnyrissä ollutta lientä, mutta jos tätä ipaksi haluaisi kutsua, niin saisi edes katkeroista loppua tarjoilla, muuten tämä on laimeahkoa barley winea 🤔🍻

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ De BierTonne
3 years ago
Tsjuster VAT#43 Buffalo Trace Bourbon, Netherlands
3.3
Tämä oli hyvä. Ja ei ollut. Tynnyri jyrää aika paljon oluen makuja taka-alalle. Barleywinena tämä toimisi paremmin bipalta odottaa kuitenkin jotain ipan ominaisuutta. Untappedin mukaan 375 eri maistettu panimo.