Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Berghoeve Brouwerij
80 arviota
Berghoeve Brouwerij
Netherlands

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
1 year ago
3.8
De Biertonnen joulukalenterin 12. luukku. Bourbon-tynnyrissä kypsytetty barley wine ja sen kyllä huomaa, ehkä vähän liiaksikin. Tuoksu on kyllä huima, tällaista en varmaan ole ikinä ennen oluessa haistanut. Ihan kuin olisi nuuhkaissut Maker's Mark-pulloa eikä olutta. Muuta tuoksusta ei sitten löydäkään, sen verran överit bourbonit käy nenään. Maku on kirpeä, viskinen ja sokerinen. Jää hieman yksiulotteiseksi. Jälkimaussa ensin maistuu bourbon, mutta perässä tulee myös tummaa suklaata, humalaa ja lämmittävää alkoholia. Aika kuriositeetti tämä on, en ostaisi toista kertaa.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
1 year ago
3.8
Joulukalenterin satoa olisikohan ollut luukku #16 🎅🍺.Hyvinkin kepeä "vedettävän harmiton" BW tämä tuotos.

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
1 year ago
4.0
Oikein mukava ja hieman erilainen imperial stout. Hollantilaisuus tuntuu maussa. Tuoksu on melko mieto, kuivan paahtunutta mallasta. Vähän kuin olisi Guinnessia lasissa. Maku on hapokas, kahvinen ja hivenen vaniljainen. Jälkimaussa päällimäisenä tuntuu paahdetun maltaan karvaus ja kirpeys, vähän kuin hyvässä espressossa.

Post author: Gunkko
Gunkko
1 year ago
3.5
Joulupöytään tämä 0,75-litrasena. Makeahko tripeli joka helppo juoda. Ei happoisa.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
1 year ago
4.0
Otetaanpa kalenteri kiinni näin maanantain ja aivan sysipaskan sään kunniaksi! Eli siis joulukalenterin 12 luukku. Olut on punertavan ruskeaa, hyvin ohuella ja nopeasti häviävällä beigellä vaahdolla. Tuoksu on hyvin maltainen, ylikypsän hedelmäinen, karamellinen, lakritsinen, hieman mausteinen, tamminen ja aavistuksen humalainen. Runko on reilun keskitäyteläinen, vähähiilihappoinen ja makea. Maussa on runsaasti mallasta, karamellia, ylikypsiä hedelmiä, bourbonia, hieman tammitynyriä ja sen tuomia mausteita, kahvia ja aavistus lakritsia. Ihan ok BA barley wine. Tynnyrin vaikutteita olisi voinut olla huonattavasti enemmänkin, koska nyt se tuntui jäävän aika reippaasti taka-alalle.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
1 year ago
3.7
Mun #100 eri Tripel-olut. Kaapista sattui löytymään iso pullo hollantilaisen Berghoeven Tripel, joten toimikoon se nyt juhlaoluena. Ihan hyvä. Sopivasti makeutta eikä liian mausteinen saatika kitkerä. Mielellään maistelee isommankin pullon. Tripel on kyllä hieno oluttyyli🥰 Viiden kärki minulle ja kaikkea näitä olen juonut monta pullollista (kaikki belgialaisia panimoita) Paix Dieu Tripel Kompel L’or Noir Val-Dieu Tripel St. Bernardus Tripel Van Steenberg Fourchette

Post author: Maumau .
Maumau .
@ De BierTonne
2 years ago
4.0
Aprikoosinen ohraviini kivalla jälkipoltolla, kiitos brandytynnyröinnin. 10% terä. Mainio.

Post author: Maumau .
Maumau .
2 years ago
4.0
Makea, lakritsinen olut. Herkullista, mutta olemmekin barley wine -enthusiasteja.

Post author: BierTier86
BierTier86
2 years ago
3.2
Herb fruchtig. Komische Kombi, aber durchaus genießbar.