Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sacred Circles 10.0%, Monkish Brewing Company, United States
4 arviota
Sacred Circles
10.0% New England Triple IPA

Arviot

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Sacred Circles, United States
4.2
Monkishin Triple IPA nimeltään Sacred Circles ja humalatahtipuikkoa heiluttaa Strata, Galaxy sekä itselleni hieman yllättäen Motueka. Tölkitetty 4.3., eli noin 6 viikkoa sitten. Keltaista tipaherkkua lasissa ja normi vaahtoreunus. Kuivahumalointi on tuoksussa Monkishiksi yllättävän stydiä, mutta ei liiallista. Hedelmäisyys sitruksisen hapanta ja miedon kukkaista. Voimakas tuoksu. Maussa DDH puskee hieman läpi ja peittää selvästi aromeja alleen. Pakko antaa oluen hieman hengähtää ja käydä lähipusikossa pensaita ja kukkia kastelemassa. Noniin. Aromeja löytynee hieman enemmän ja kyllä se lievä makeus sieltä löytyy myös. Kuitenkin tässä oluessa on selvästi kuivahumalointi hedelmäisyyden tiellä, mutta toki kokonaisuus on hyvä ja laadukas. Itselle vaan DDH ei saa olla liiallista.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Sacred Circles, United States
4.4
Laitetaas sitten lasiin Monkishia. Sacred Circles on Triple New England IPA, joka on humaloitu Motuekalla, Stratalla ja Galaxylla. Tölkitetty 04/03/21, ollen tänään tasan 4 viikon ikäistä. Samalla julkaistiin oluen oma lasi, joten olut nautitaan oikeaoppisesti siitä. Olut kaatuu lasiinsa todella vaalean ja mehuisan keltaisena. Olut on todella paksua ja täysin sameaa. Pinnalla käväisee reilu sormen korkea vaalea kuohkea vaahto. Tuoksu on miellyttävän raikas, ja Strata tuo siihen oman miellyttävän kulmansa. Vihreää marjapuskan lehtisyyttä, herukkaisuutta, pirteää hedelmää ja yrttisyyttä. Maku on todella pehmeä ja lähes kermaisen täyteläinen. Raikasta appelsiini, greipinkuori, ananas ja persikka piristävät profiilia, ja tuova mukavaa raikkautta. Jälkimaku on humalakäpyisen kuivahko ja herukkapuskainen. Mukana on myös aavistus hedelmäkarkkisuutta ja mintunlehteä. Suutuntuma on todella täyteläinen ja paksu. Alkoholi on hämmästyttävän hyvin piilossa. Laadukas ja miellyttävän erilainen olut Monkishilta. Tässä on raikkautta, syvyyttä ja monipuolisuutta todella hyvä paketti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Sacred Circles, United States
4.4
4.3.2021 tölkitetty ollen nyt päälle 3,5 viikkoista. Hyvin pehmeää ja täyteläistä tipaa. Runsaan mehuisaa. Mukava sitruksisuus, lehtinen yrttisyys, mehukas trooppisuus. Todella kiva tipa kyseessä. Ei maultaan ns. napakymppi, mut juotavuus kuosissa.