Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pearl Dubh Oyster Stout 7.0%, JJ's Craft Brewing, Ireland
18 arviota
3.6
Pearl Dubh Oyster Stout
7.0% Oyster Stout
Pearl Dubh Oyster Stout Is brewed with fresh Galway Bay Oysters. A smooth drinking, aromatic stout with a rich, roast malt character, a full body and an aromatic character from the Fuggles hops that we’ve used. The fresh oysters added during the brewing process, lend a discernible yet unidentifiable note.

Arviot

Post author: Marko Koo
Marko Koo
2 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.8
Nice and rich stout.

Post author: Miikka
Miikka
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
4.0
Making some pyttipannu with my band mates at our private party.đŸ‘ŒđŸ» Great stout!😊

Post author: steverayer
steverayer
3 years ago
3.5

Post author: Otso K
Otso K
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.5
Viimeinen maistiainen irkkuboksista, kiitos Pintille vielĂ€ nĂ€istĂ€ đŸ™đŸ» JJ's Oyster Stout kaatuu pikimustana lasiin. Etiketti on kotikutoisen nĂ€köinen vinoon printattuine grafiikoineen. Oluen tuoksu on paahteinen, kahvinen, hieman nokinen ja maanlĂ€heinen. Myös kypsĂ€n hedelmĂ€inen ja luumuinen. Maku on yleisilmeeltÀÀn likainen, merellisen suolainen, mineraalinen, lakritsinen, melko voimakkaasti paahteinen ja puisen nokinen. Myöhemmin myös suklainen. Kun osteria osaa etsiĂ€, sen voi kuvitella löytĂ€vĂ€nsĂ€ jĂ€lkimaun makeammasta twĂ€ngistĂ€. Suutuntuma on ihan roteva, karvas ja kuivakka. Paahteinen ja varma. Suolaisuus tuo oman jĂ€nnĂ€n nĂ€kökantansa makuun. LĂ€mpiĂ€minen tasoittaa makuja ja tuo makeamman puolen esiin.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.4
Viime lauantailta. Osterikaljaa JJ-panimolta. En ole koskaan ymmĂ€rtĂ€nyt miksi ostereita pitĂ€isi nĂ€ihin laittaa. Se taitaakin olla joku vanha irlantilainen juttu ja olen kĂ€sittĂ€nyt ettei nĂ€issĂ€ oluissa nykyÀÀn kĂ€ytetĂ€ kuin tyhjiĂ€ kuoria, mutta en ole siitĂ€kÀÀn ihan varma. đŸ€” Oli miten oli, 7% Dry Stout kyseessĂ€. TĂ€stĂ€ on myös 6% olemassa, mutta tĂ€mĂ€ Pintin kautta saapunut pullo on ainakin 7%. Melko tumma olut ja tyylille tyypilinen vaahto. Tuoksussa ja maussa on omanlaista mineraalisuutta (osterit?) kuivuutta, mallasta ja kahvia sekĂ€ hieman greippistĂ€ katkeroa. Maku on oikeastaan miellyttĂ€vĂ€ ja suutuntumakin hyvĂ€. Tyypillinen irkku ja hyvin tehty Stout.

Post author: Heinojii
Heinojii
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.7
Seuraavaa irkkuolutta maistoon! EtiketissÀ on hieman enemmÀn yritystÀ kun panimon aikaisemmissa tuotteissa vaikka jÀÀhÀn se silti hieman tylsÀksi. Lasiin kaatuu pikimusta olut rusehtavalla isokuplaisella vaahdolla. Lupaavalta nÀyttÀÀ! Tuoksussa mennÀÀn klassisella stoutmenolla. Paahteisuutta, siirappista makeutta ja suklaata. Ei hassumman oloinen. Makupuolella mennÀÀn oikein hyvÀllÀ meiningillÀ! Kermainen suutuntuma on paksu ja kermainen. SieltÀ löytyy rehellistÀ paahteisuutta, tummaa suklaata ja siirappista saaristolaisleipÀÀ. Tasapaino rokkaa ja jÀlkikÀteen tulee kuin varkain pieni alkoholin lÀmmittÀvÀ humahdus. Kaikeinkaikkiaan oikein hyvÀ olut ja joisin uudestaankin! Puolen litran satsi tÀtÀ kamaa on toki yhdelle henkilölle vÀhÀ raju setti joten lienee parasta kaverin kanssa nautittuna.

Post author: Mari
Mari
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.8
Tuoksussa ja maussa voimakasta kahvisuutta. Aika tuju plÀjÀys. JÀÀkaappikylmÀnÀkin hyvÀÀ, lasissa maku pehmenee.

Post author: Pelle
Pelle
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.7
EnpÀ ole ennen tÀllaistaolutta maistanut. Eli siis tuo osteri. HyvÀ paahteinen, pÀhkinÀinen stoutti. VÀhÀn tulee mieleen Sinebrychoffin portteri, mutta tÀmÀ on makeampi. Pintin Ponsoroima olut.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.7
A sample given for me to review by Pint Please. Oyster stout. Traditional, uninspiring label. Blue color suits ocean-themed oysters though. Best before 12/12/21. Black color. Gives 2 finger head at pour, settles down to half finger. Foam looks delicious. Mostly licorice and roastiness at scent. Tad dark fruitiness. Taste has licorice, fruitiness, roasted malts, huge kick of salt at middle which lingers inside mouth for a long slide until finish. Very drying and somewhat bitter after the salt hit. Body is relatively full and smooth, but turns into very dry and salty at middle which lasts even over the finish. Assuming that saltiness comes from oysters, they sure didn't save up on them. Tastewise, quite same as Abbey stout but with that heavy saltiness. Couldn't it be toned down a bit? Can't imagine how difficult 500ml would be with that much. Well, I guess you get somewhat used to it. Hmmh. This was a nicely unique one. Would be great to see this in tap of a local Irish pub or in Alko.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ My Wonderful World of Beers
3 years ago
Pearl Dubh Oyster Stout, Ireland
3.6
Musta. Paahteinen mallas sekÀ kala. PehmeÀ kÀrki, paksu ja pehmeÀ runko on pehmeÀn paahteinen. JÀlkimakuun mennessÀ alkaa ilmeisesti se mitÀ tÀmÀn oluen kohdalla mainitaan erikseen erottuvana osterin tuomana makuna. Yleisvaikutelma vahvan maltainen ja kuivan lakritsainen. UlkonÀkö noudattaa edellisen kanssa samaa simppeliÀ linjaa.