Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Drip Mode 8.3%, Monkish Brewing Company, United States
6 notes
3.8
Drip Mode
8.3% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Drip Mode, United States
4.0
BEER: Drip Mode BREWERY: Monkish Brewing Co. BEER STYLE: NEDIPA COUNTRY: USA ABV.: 8.3% COLOUR (EBC): Thick Orange Juice Yellow (18.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Danky, ripe fruity. Interesting. Deep and mouthwatering. HEAD: Pretty much nonexistent. GREY’S VIEW DDH NEDIPA w/ Strata, Enigma, Galaxy & Riwaka. Creamy texture indeed! Ok, I let it warm up a bit more... Taste has lots of ripe fruits; tangerine, orange, mango and even some cantaloupe. So that’s what it’s build up with. Body is creamy and thick with carbonation, fast going anyhow. Oomph, keep your hats on! It’s swift and somewhat demanding. Aftertaste has more ripe fruits with the slightest drying sensation. OTHER NOTES: Nicely made NEDIPA from Monkish. Not their best, but a new kind of goings again. I like it, although it doesn’t blow my mind. The idea is nice. CANNED 10/2/2021 TASTED 17/3/2021

Post author: Niko O
Niko O
3 years ago
4.8
Olut on täysin samean oranssia, melkein parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla Tuoksu on todella trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, appelsiininen, mangoinen, aprikoosinen, cantaloupemeloninen, passionhedelmäinen, hieman humalainen ja aavistuksen karamellinen. Runko on täyteläisen pehmeä, vähähiilihappoinen ja aika makea, mutta tietyllä tapaa myös yllättävän raikas Maussa on tuoksun mukaan runsaasti trooppisia hedelmiä, mangoa, sitrusta, appelsiinia, aprikoosia, karamellia, passionhedelmää, hieman humalaa, cantaloupemelonia, greippiä ja aavistus havuja. Olipa nautinnollinen kokonaisuus. Jotenkin todella helposti juotava, joka on siinä mielessä huono asia, että tätä vain haluaisi nautiskella mahdollisimman kauan. Mahtavaa hedelmäisyyttä, hennon katkeroinnin ympäröimänä, joka varmasti auttaa tämän mukavan raikkauden kanssa. Oli ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Drip Mode, United States
4.2
Saunan jälkeen jatkamme iltaa Monkishin Drip Modella. Tässä DDH Dipassa on humalina upea kombo Strataa, Enigmaa, Galaxya ja Riwakaa. Rohkea yhdistelmä. Olut on tölkitetty 10/02/21, joten ikää tänään pari päivää päälle 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin jaffankeltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalla käväisee reilu sormen korkea vaalea vaahto. Tuoksussa tapahtuu paljon. Kuivaa yrittisyyttä ja humalakäpyisyyttä. Aavistuksen makeaa hedelmää ja kirpeähkö herukkapuskaisuutta. Myös maussa tapahtuu paljon, mutta onneksi temmellys on hienosti tasapainossa. Herukkapuskaisuutta ja vihreää metsäisyyttä komppaa hivenen makea appelsiini, mangoa ja persikka. Taustalla kuivaa ruohoisuutta ja kevyttä kukkaisuutta. Jälkimaku on melko lyhyt ja happaman hedelmäinen. Suutuntuma on paksu, ja alkoholi on piilossa. Jälleen kerran vaikka kyseessä on DDH- olut, niin kuivahumalointi on todella pehmeää ja sulautuu muuhun hyvin. Kokonaisuus soljuu mukavasti läpi ilman teräviä kulmia. Enigma tässä ehkä itselle tökkää hieman vastaan tuolla happamalla hedelmällä ja sellaisella tietyllä maanläheisyydellä. Ilman sitä tämä olisi todella kova olut. Tästäkin huolimatta kuitenkin laadukasta ja miellyttävää olutta.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Drip Mode, United States
4.5
Lomakalja auki, joka tällä kertaa on Monkishin Drip Mode. Tölkitetty 10.02. ja humalasopassa makua antaa Strata, Enigma, Galaxy ja Riwaka. Aikalailla täydellisen näköinen dipa ja iso vaahto. Tuoksua, sitä todellakin riittää. Tropiikki kukkii sekä antaa hapanta hedelmää todella paljon. Hitto toi Riwaka on upea aromihumala. 😍 Harmittavan vähän sitä käytetään. Maussa trooppista hedelmää vasta riittääkin. Mukava määrä makeampaa sitrusta. DDH on mukana ja sen huomaa, mutta se on suuhun just sopivaa. Tämä on taas niitä hopseja joita pitäisi olla vähintään toinen tölkki kaapissa heti perään.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Drip Mode, United States
4.3
Tölkitetty 10.2.2021 ollen nyt lähes 3,5 viikkoista. Huomasin hörppineeni lähes koko lasin tyhjäksi ilman mitään kommenttia tänne. Tätä hyvän oluen nautiskelun pitääkin olla. Ei väkinäistä hienojen kuvausten tekemistä vaan itse asiasta nauttimista. Monkishiksi tutun laadukas dipa kyseessä. Sitrusvetoinen ja pientä hapanta kirpeyttä kielellä. Suht maltillinen makeampi keltainen hedelmäisyys saa kaveriksi humalan vihreyttä.