Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Biggie, Biggie, Biggie 10.1%, Monkish Brewing Company, United States
3 notes
Biggie, Biggie, Biggie
10.1% New England Triple IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Biggie, Biggie, Biggie, United States
4.4
10-pinnainen Monkishin TIPA on kaikkinensa oikein mieleinen. Voimakasta humalointia yhdistettynä kukkaisuuteen ja hedelmäisyyteen. Aivan kuten eilinen Monkishin Intersections, mutta pari pykälää kaikkea enemmän. Humalat näköjään tässä Galaxy sekä El Dorado, joka tuo tähän hieman erilaisuutta, trooppista ja makeaa hedelmäisyyttä. Hieman alkoholi näyttäytyy loppuvaiheessa, mutta ei onneksi sen enempää. Laadukas ja paksu tipa. 20.01. tötsätty.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Biggie, Biggie, Biggie, United States
4.4
Tölkitetty 20.1.2021 ollen nyt 2,5 viikkoista. Sitrusvetoinen tipa, josta huomaa heti isomman vahvuuden. Alkoholi ei sinällään maistu, mutta tietyn vihreyden ja sopivan katkeron kautta tuo voimakkuuden esille. Kivasti eksoottisempaakin hedelmäisyyttä mukana.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Biggie, Biggie, Biggie, United States
4.5
Monkishin TIPA lupaa aina hyvää, ja mikäs sen parempaa kuin nauttia se uudesta Monkish-lasista. Humaloitu El Doradolla ja Galaxylla. Tölkitetty 20/01/21, joten ikää tänään pari päivää päälle 2 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella paksuna ja samean mehuisana. Reilu sormen korkea vaahto nousee hetkeksi pinnalle. Tuoksussa yrttisyyttä, kukkaisuutta ja metsäisyyttä. Raikasta appelsiinia, persikkaa ja mangoa. Miellyttävä. Maku on huikean runsas ja pehmeän pyöreä. Runsaasti raikasta appelsiinia, persikkaa, mangoa ja ananasta. Kukkaista yrttisyyttä, metsäisyyttä ja vihreää ruohoisuutta. Jälkimaussa aavistus makeutta. Suutuntuma on hävyttömän paksu, ja alkoholi täysin piilossa. Nyt on taas mukavan erilainen TIPA makuprofiililtaan. Todella laadukas ja pelottavan helposti nautittava olut.