Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hip X Hop³ 8.2%, Monkish Brewing Company, United States
3 arviota
Hip X Hop³
8.2% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Arviot

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Hip X Hop³, United States
4.2
Jatkamme Monkishilla ja kaapista valikoituu vanhin yksilö lasiin. Nämä TDH DIPA:t ovat yleensä niin överiksi humaloituja, että pari lisäviikkoa kaapissa tekee vain hyvää. Humaloitu Idaho-7:lla ja Galaxylla. Tölkitetty 05/01/21, joten ikää tänään muutaman päivän päälle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin pirteän keltaisena ja mehuisan sameana. Pinnalla käväisee vaalea sormen korkea vaahto. Tuoksu on greippinen, sitruskuorinen, appelsiininen ja persikkainen. Melko tiukka humalointi on myös läsnä. Maku on tässä vaiheessa pehmennyt juuri sopivasti, mutta melkoinen humalapommi siellä kummittelee taustalla. Pirteän raikasta sitrusta ja pientä makeampaa hedelmää. Jälkimaku on aika jyrkkä ja yrttisen humalakäpyinen. Suutuntuma on keskivertoa, ja alkoholi on piilossa. Haastavia ovat nämä TDH:t välillä, kun kaikki maku hukkuu humalointiin. Muutama lisäviikko on tehnyt hyvää, ja pehmentänyt palettia mukavasti.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Hip X Hop³, United States
4.4
Perjantain Hip X Hopsin aika. Monkish on astioinut tämän 05/01/21. TDH versio Hip Hop JA Hip ja Hop ja Hopista. Humalat Idaho seiska ja Galaxy. Kevythöttöinen vaahto, jonka alla keltainen samea dipa. Tuoksussa kuivahumalaa, sitrusta ja kukkaista hedelmäsalaattia. Maku on suussa pehmeä, mutta nielussa kuivattava. Suutuntuma keskitasoa ja alkoholi hyvin piilotettu. Mukavan pehmeä, mutta myös haastava dipa. Vaikka onkin TDH, Monkishin tyylisesti humalointi on hallittua, mutta toki sen huomaa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Hip X Hop³, United States
4.3
Tölkitetty 5.1.2021 ollen nyt 4,5 viikkoista. Triple dry hopped Monkish dipa. TDH:n huomaa heti alusta alkaen. Se alkaa voimistua hiljalleen ja on hyvin iso elementti kokonaisuutta, mut omaa yllättävän pyöristetyn sävyn kuitenkin. Taustalla on kaikkea makeampaaki hedelmäistä dipamaisuutta, mutta tuo tdh ja pellettinen kuivuus hallitsee. Mukavan haastava tapaus.