Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blind Pug 7.0%, Monkish Brewing Company, United States
4 notes
Blind Pug
7.0% India Pale Ale
Blind Pug is our iteration of a West Coast IPA with Nelson, Citra, Galaxy, Centennial and at a generous 7.5% ABV.

Avis

Post author: Grey
Grey
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Blind Pug, United States
4.0
BEER: Blind Pug BREWERY: Monkish Brewing Co. BEER STYLE: IPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 7.5% COLOUR (EBC): Golden Yellow (9.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Shy. Slightly piney and some bitter in there somewhere. FOAM: Two finger, white head. Tiny bubbled. GREY’S VIEW Nelson Sauvin, Citra, & Cascade hopped West Coast IPA. Taste presents lots of dry grass, countryside hay, some grapefruit peels and lovely bitter with biscuits. Mouthfeel is easy to enjoy with mid level body and quite bubbly carbonation. Bitter and softly piney to the end. OTHER NOTES: Ode to Russian River Brewing, West Coast IPA, Blind Pig. Always nice to have a west coast IPA. This is a solid one. The label art is topped! CANNED 17/12/2020 TASTED 29/1/2021

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Blind Pug, United States
4.1
Monkishin versio Russian Riverin legendaarisesta Blind Pigistä. Kyseessä on perinteinen West Coast IPA, joka on tölkitetty 17/12/20, joten ikää tänään päivän päälle 4 viikkoa. Kaatuu lasiin kullankeltaisena ja kristallinkirkkaana. Pinnalle nousee pari sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksussa miellyttävää katkeroa, havuisuutta ja pihkaa. Raikasta greippiä ja appelsiinia. Oikein miellyttävä. Maku on hyvinkin tyypillinen West Coast- IPA:ksi. Greippistä ja havuisaa katkeroa jota komppaa kuivahko appelsiini ja sitruuna. Maanläheisyyttä, ruohoisuutta ja metsäisyyttä. Jälkimaku on yrttinen ja kuivahkon katkeroinen. Monkish osaa tehdä parempaakin West Coastia, mutta onhan tämä puhdas ja todella helposti lähestyttävä. Kevyttä, helppoa ja nautinnollista.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Blind Pug, United States
4.2
Ompa maukas west coast. Mukavasti greippistä katkeroa. Tämmöisiä olisi mukava juoda nykyään enemmän kaikkien neipojen sijaan. Tai lisäksi. Iso kiitos tavaran toimittajalle.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Blind Pug, United States
4.1
Tölkitetty 17.12.2020 ollen nyt päälle 3,5 viikkoista. Monkishin versiointi Russian Riverin Blind Pigistä. Batch 2. Ai että. West coast ipa on nykypäivänä suht harvinaista herkkua ja aina se maistuu varsinkin jos on näin hyvin tehty. Voltteja 7%, mutta toimii kyl rungoltaan kuin 8%:nen. Maultaan ei tarjoa mitään uutta tyyliin vaan on perinteikkään laadukasta west coast ipaa. Kuivaavan happamaa sitruunaa ja kevyttä greippisyyttä, havua ja kuivaa ruohoisuutta kevyellä yrttisyydellä, kepeää ananaksista hedelmäisyyttä ja ohraista mallasta. Oikein mukava tapaus.