Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Max Legroom 9.1%, Trillium Brewing Company, United States
6 ratings
3.8
Max Legroom
9.1% Imperial IPA / Double IPA
Out of the can, Max Legroom pours a viscous, pale, pineapple-colored yellow, coating the glass as the beer is swirled. Explosively dank and hop-saturated on the nose, we enjoy notes of pineapple gummies, mango/papaya smoothie, and fresh-squeezed citrus. Extended cold conditioning keeps the bitterness from becoming overbearing, yet a gentle buzz of vibrant pine assists in balancing the tropical onslaught. Finishing plush and creamy, Max Legroom joins the pinnacle of our hoppy offerings, meant to enjoy in celebration and shared with those special in your lives.

Reviews

Post author: janne_vuan
janne_vuan
3 years ago
Max Legroom, United States
3.8
Boostattu versio edellisestä oluesta peli-illan jatkamiseen. Kiitos tästäkin! 🙏 ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on greipinkuorinen ja humalakäpyinen. MAKU on vahvan dänkkinen ja humalaöljyinen... ja ja... aika terävät katkerot on. Havu ja greippiä ehkä löytyy pohjalta myös vähän sitruunan kuorta. Katkeroinen jälkimaku jatkuu suussa pitkään. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja kohtuullisen hapokas. Aikamoiset hop burnit. Tuo aikasempi ilman Maxia oli miusta parempi. Tää on aika terävä ja katkerot menee vähän yli. Silti toki laadukas, mutta jotenkin jopa pieni pettymys.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Max Legroom, United States
4.0
BEER: Max Legroom BREWERY: Trillium Brewing Co. BEER STYLE: NEDIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 9.1% COLOUR (EBC): Pineapple Yellow (13.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Danky citruses with some pineapple. Really clean and clear. FOAM: Nonexistent. GREY’S VIEW Citra & Mosaic hopped NEDIPA with 4 different malts. First go is pure Trillium. Hoppy, danky and lively. The hop bite is clear and crisp and the hop oils works well, making the mouth sweat inside. Oomph, indeed! Taste has some crispy citruses and dry bread in it, but also dankier and smoother fruits hangs around there. Body is tight and what else!? Tiny, a bit too sharp, bubbled and hoppy enough entirity. Aftertaste is full of oils and lingering hints of bitters and dry breads crumbs. OTHER NOTES: Ok. Got it. Yeah. Rite. *nods* CANNED 15/12/2020 TASTED 8/1/2021

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Max Legroom, United States
4.4
Aivan huikea olut. Legroom on parhaita maistamiani oluita. Tämä ei pääse ihan samaan. Tässä viimein on sitä lapiolla naamaan efektiä mutta tulee itsellekkin kuivahumalointi liian stydisti alkuun. Tasoittuu nopeaan toki ja on lopulta todella smoothia juotavaa. Huikea. Tästäkin tölkistä kiitos ja kumarrus niille kenelle se kuuluu. 🙌

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Max Legroom, United States
4.2
Tämän kohdalla oli jo ennakkoon tiedossa, että tämä tulee olemaan itselleni vaikea tapaus. Eräässä chatissa naureskeltiin tämän avattuani, että ”nyt sun perse repee” ja ”poskiin tulee reikiä”. 😂🙄 Myönnän heti että Trillium on tämän oluen kuivahumaloinnin vetänyt niin överiksi, että jo tuoksun perustella tämä tuli selväksi. Hedelmäisyys siellä jossain kaukana taustalla. Selvästi vaikea olut minulle. Maussa voimakkuus, sellainen ylimalkainen humalointi tuntuu poskissa. Ei sentäs tällä kertaa perse revennyt, mutta nielussa tuntuu polttavan karhealta ja silmiä kirvelee. 🤭 No oikeasti, kyllähän tiukka humalointi hivenen kesyyntyy loppua kohden, mutta ei se enää auta. Ei ole mun oluita nämä tiukimmat Trilliumit. Onneksi T osaa myös muutakin tehdä... Toki hyvääkin tässä on. Laadukas olut kaikkinensa ja puolenvälin jälkeen tosiaan tuhti humalointi antaa hieman tilaa hedelmäisyydelle. Kesällä lämpimässä nautittu perus Legroom oli paljon parempi ja sopivampi mun suuhun. 😍 Tasan kolme viikkoa sitten tölkitetty. 15.12.20.

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Max Legroom, United States
4.7
Vuoden ensimmäinen olut, ja aloitetaan se tyylikkäästi Trilliumin Max Legroomilla. Olut edustaa sitä panimon kovinta kärkeä, joten odotuksia on todella paljon. Tölkitetty 15/12/20, joten ikää tänään 17 päivää. Olut kaatuu lasiin kirkkaana ja keltaisena kuin aurinko. Todella paksua ja täysin sameaa mehuisaa olutta. Pinnalla käväisee vaalea höttöinen nopea vaahto. Tuoksu on täyttä timanttia. Todella miellyttävä sekoitus humalakäpyisyyttä ja raikkaita hedelmiä. Appelsiinia, persikkaa, mangoa, ananasta ja kiwiä. Pientä ruohoisuutta, yrttiä ja metsäisyyttä. Upea kerrassaan. Maku täräyttää alussa lapiolla naamaan. Nyt ei ole muuten humalaa säästelty. Humakäpyisyys on lähes käsin kosketeltavaa, mutta onneksi pienintäkään hop burnia ei kuitenkaan ole. Hedelmäpuolella appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Suutuntuma on naurettavan paksu ja alkoholi totaalisen piilossa. Onhan tässä taas kerran sitä jotain. Saumaton, laadukas ja ylpeä olut, joka ei kumarra kyllä kenellekkään. Tästä on hyvä jatkaa olutvuotta 2021. Hyvää uutta vuotta kaikille Pinttiläisille.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
3 years ago
Max Legroom, United States
4.7
Tölkitetty 15.12.2020 ollen nyt 16 päivän ikäistä. Legroomin isoveli. Legroom itsessään on aivan loistava dipa ja odotukset on korkealla tällekin. Aivan upea vaaleankeltainen samea dipa, on nättiä. Tuoksussa ihanaa mehuista trooppisuutta. Maussa suu täyttyy todella runsaan makuisesta dipasta. Hapan greippisyys ja sitruunaisuus on hyvin runsasta ja katkero iskee kovaa. Suutuntuma on oikein mainio 9,1%:ksi. Humalaisuus on jonkinverran pellettisen kuiva, tuoden vaihtelevasti esille kuivattua yrttisyyttä ja ruohoisuutta sekä havuisuutta. Makeampi hedelmäisyys on mangon, ananaksen ja kevyemmän appelsiinin yhdistelmä. Ei mitään ihmeitä tällä osastolla. Todella iso dipa maultaan. Iso kontrasti tuoksun ja maun välillä. Vähän pitää katkeroa kestää et tästä nauttii. Omaan makuun erittäin laadukas dipa, joka olisi voinut viikonkin vielä odotella jääkaapin perukoilla. Hyvää uutta vuotta kaikille! Itselleni kulunut vuosi oli paras dipa ja tipa oluiden osalta tähän mennessä ja luultavasti samaan ei pääse vuonna 2021.