Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium) 8.0%, Trillium Brewing Company, United States
5 ratings
3.7
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium)
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Rudy
Rudy
@ La Bièrothèque
3 years ago
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium), United States
4.4
Superbe DIPA! Agrumes et fruits tropicaux hyper puissants au nez et en bouche. Amertume sèche et herbeuse voire résineuse qui reste longtemps en bouche. De la pinède en rétro olfaction. Petit bijou

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium), United States
4.0
Trilliumin Freaky Friday- versiointi The Veilin saman nimisestä Citra-dipasta. Tölkitetty 03/12/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 6 viikkoa. Kaatuu lasiin aavistuksen oranssiin taittavan keltaisena, ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee pari sormea korkea isokuplainen ja höttöinen vaahto hetkeksi. Tuoksussa mukavasti raikasta appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Kuivahkoa yrttisyyttä, metsäisyyttä ja humalakäpyisyyttä. Maku on melko sitruksinen, appelsiininen ja mangoinen. Aavistus myös happamuutta. Jälkimaku on kuitenkin kuiva ja ruohoisen yrttinen. Suutuntuma saisi olla paksumpi. Alkoholi on piilossa. Tämä on tälläinen laadukas perusjuoma Trilliumilta, mutta jotenkin näiltä odottaa aina enemmän. Nyt ei olla Citrasta saatu ihan sitä kaikkea ulos mitä siitä olisi otettavissa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium), United States
4.2
CCTT on Veilin kesällä vuonna 2016 julkaisema dipa, josta Trillium on tehnyt tämän Freaky Friday -version. Tölkitetty 03.12.20. Tuoksussa sekä maussa aluksi melko tuju kuivahumalointi, mutta kyllä makea sitrushedelmäisyys myös sieltä esille tulee. Suutuntuma on mun mielestä hieman köykäinen, mutta makuprofiili on kivan monipuolinen. Vaikka en ole alkuperäistä juonutkaan, sanoisin ettei tämä ole lainkaan huono versiointi. Itseasiassa uskoisin että tämä on melko helposti Trilliumiksi tunnistettava, vaikka Veil onkin reseptin takana.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium), United States
4.3
Citradipa Veilin reseptillä ja Trilliumin panemana? Yes please! Tämä on taas sarjassa pelottavan helposti juotavaa olutta. Meni suoraan ikeniin. Huikean hieno singlehop näytös. Asianomaisille iso kiitos ja kumarrus tölkistä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Canton
3 years ago
Crucial Crucial Taunt Taunt (Trillium), United States
4.3
Tölkitetty 3.12.2020 ollen nyt päälle 3 viikkoista. Trilliumin Freaky Friday versiointi The Veilin ddh dipasta. Hyvin mehuisa kokonaisuus. Runsaammin happamaa sitruunaa ja vastapainoksi makeaa hedelmäisyyttä (ananasta, appelsiinia, kevyemmin persikkaa, kiwiä). Kuivahkoa vihreää humalaisuutta. Katkeroa runsaammin, mut todella pehmeänä. Yllättävän pehmeä ddh-dipa Trilliumilta. Ehkä Veilin resepti "esti" sopivasti Trilliumia tekemästä tästäkin ddh:sta liian kuivakkaa. Kyllähän tässä runsaasti makua on ja aloittelijat saattavat hieman irvistää.