Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
China Shop Blues 8.0%, Monkish Brewing Company, United States
3 notes
China Shop Blues
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
China Shop Blues, United States
4.2
Monkishin China Shop Blues on tölkitetty marraskuun 17. päivä. Tällä kertaa dipa on humaloitu Riwaka, Citra ja Galaxy -humalilla. Tuoksu humalaisuus yllättävän mieto, sitruksinen ja kiwihedelmäinen. DDH on mietoa myöskin. Maussa yllättäen Riwaka on isossa roolissa. Jännää, erilaista sitruksisuutta sekä yrttisyyttä. Lämmetessä olut makeutuu hieman. Nyt oli erilainen Monkish ja välillä toki se on vaan hyvä asia.

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
China Shop Blues, United States
4.2
Jospa vielä yksi Monkish. Riwakalla, Citralla ja Galaxylla humaloitu New England DIPA, joka on tölkitetty 17/11/20. Ikää siis tänään päivän päälle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssineltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee kuohkea sormen korkea vaahto. Tuoksussa Riwaka on todella hyvin esillä, ja miellyttävä sitruksinen yrttisyys ja metsäisyys hyväilee nenää. Maku on kuivahkon humalakäpyinen, sitruksinen ja greipinkuorinen. Mukana on myös hivenen pehmeämpää metsäisyyttä ja maanläheisyyttä. Suutuntuma on runsas, ja alkoholi on piilossa. Laadukas ja miellyttävä Monkish, mutta jää kauaksi panimon parhaista.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
China Shop Blues, United States
4.3
Tölkitetty 17.11.2020 ollen nyt 4,5 viikkoinen. Mukavan paksua sitruksisen hapanta hedelmäsoppaa. Aika tasapainoinen kokonaisuus ja ddh kutittelee kielen päällä. Laadukas tapaus.