Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Deep Concentration 8.3%, Monkish Brewing Company, United States
3 ratings
Deep Concentration
8.3% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Winzard
Winzard
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Deep Concentration, United States
4.3
Jatketaan iltaa Monkishilla. Citralla, Galaxylla, El Doradolla ja Mosaicilla humaloitu DDH DIPA. Tölkitetty 10/11/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 5 viikkoa. Kaatuu lasiin todella kirkkaan keltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea ja kuohkea vaahto. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä. Upeaa appelsiinia, ananasta, kiwiä ja persikkaa. Hivenen vaaleaa yrttisyyttä ja metsäisyyttä. Maku on runsaan ja raikkaan hedelmäinen sekä yllättävän humalakäpyinen. Raikas hedelmä sopii todella hyvin kuivemman yrttisyyden kaveriksi, ja maut liukuvat toisesta toiseen todella saumattomasti. Jälkimaku on aavistuksen kuiva ja metsäinen. Alkoholi on piilossa. Tästä olisi voinut toki sanailla enemmänkin, mutta kokonaisuutena erittäin miellyttävä ja laadukas kokonaisuus.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Deep Concentration, United States
4.3
Tölkitetty 10.11.2020 ollen nyt 4,5 viikkoinen. Mukavan raikkaan mehuisa tuoksu. Maussa ddh, sopivan reipas katkero ja happama sitruunaisuus kuivattaa kokonaisuutta, jossa on kuitenkin tilaa makeammalla hedelmälle (ananasta, mandariinia, mangoa, guavaa). Sopivan kuivakkaa vihreyttä (yrtit ja ruohoisuus). Mukavan "helppo" tapaus.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Monkish Brewing Co.
3 years ago
Deep Concentration, United States
4.5
Hyvää perjantaita! Tämä Monkishin dipa on purkitettu 10.11., ollen siis nyt hieman yli neljäviikkoista. Kolmea mun lempihumalaa; Citraa, Mosaicia ja Galaxya sekä lisämausteena El Doradoa. Uusi olut Pintissä. Upean keltainen ölppönen höttöisellä vaahtoreunuksella. Upea on myös tuoksu. Makeaa ja hapanta hedelmäisyyttä hienosti tasapainossa. Ai ai ai. Kyllähän tämä maistuu. Kolme kovaa humalaa antaa mukavan rikkaan makumaailman osaavissa käsissä. Ei tästä voi kuin pitää. Nam. 🥰